Squeeze Station – mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?

Hi!

Danas ću vam reći o stanici za pakovanje hrane za bebe, Infantino Squeeze Station. Jedinstveni izum koji uvelike olakšava život i daje majka priliku da se zdrave ishrane beba van kuće.

Za početak, da će odgovoriti na logično pitanje: “Zašto nam je potreban ovoj stanici?”
Postoje mnoge opcije:

1. Vi i vaše dijete vode aktivan stil života i često jesti izvan kuće. Stranica 2. Pokušate slijediti principe zdrave ishrane i radije pustiti bebu jedu zdravo, domaće hrane. Stranica 3. Pronalazak će vam trajati godinama i vjerojatno će doći čak u srednjoj školi.

tačka radne stanice je da domaći pire, frape, sokovi brzo i povoljno pakirani u mekim kontejnerima ili bocu.

A sada ću vam pokazati kako se zapravo upravlja stanice. Taj proces traje nekoliko minuta.

Soft torbe su fiksni u posebnom slot.

Na vrhu dozator rane torbu.

Onda za udobnost, možete postaviti lijevak i napunite dozator sa proizvod: jogurt, frape, pire, sok.

Press proizvod se gura u dozatoru.

popunjena torba je zatvoren sa čepom kapom.

Ako namjeravate dugotrajno skladištenje (npr zamrzavanje), torba je bolje pisati ono što proizvod iznutra i kad si stigao.

U hladnjak se proizvod može skladištiti do 2 dana, u zamrzivaču do 2 mjeseca. To je preporuka proizvođača. Odmrznuti osobno, preporučujem na sobnoj temperaturi.

Kao podsjetnik o pravilima čuvanja magnet na frižideru.

sistem se može prati u perilici, iako detalji malo i oprati ih ručno nije teško.

svemirske stanice i ne uzima puno. Sve je kompaktan i praktičan. Teži samo 500 g.

Baza je gumiran tako da nema klizanja na stolu.

plastike je visoka kvaliteta – nema mirisa. Svi dijelovi sistema su potpuno sigurna i ne sadrže bisfenol-a i polivinil klorid.

-->>>  Revitaprost prostate - službene stranice, kupi sada, recenzije, cijena

Uključeno sa stanicom 10 soft pakovanja.

Pored stanice se mogu kupiti: Novosti – set 50 soft pakovanja hr – meki silikon boca
– žlicu
– lijevak

U našem slučaju, stanica pokazao vrlo korisnim. Mi u 9 mjeseci niste probali konzerviranu hranu, ali povremeno morate jesti na ulici, u trgovačkim centrima, često u restoranima. I prethodno kuhane pire krumpir i pakirani u mekom pakovanju. Dešava se da izlazni ostaviti rano ujutro i ručak sa užinu smo svi isti koristan i domaći sa ove stanice. Čak i za užinu uzmem ove torbe. U automobilu je uvijek paket juha za mene. Ako ste u mogućnosti da se vratim kući na vrijeme za ručak, užinu savršen za mene.

Da kupi takva stanica može biti u Olanta.

About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*