Sacrus – za korekciju kičme: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Bol u leđima, simptomi bolesti kičme i leđne mišiće. Ova bolest je tipično za većinu ljudi. Najčešće ova bolest pogađa starije osobe. Da i mladih je manifestacija bolova u leđima, posebno onih koji su uključeni u profesionalnom sportu. Ali sada te bolesti su prilično obradivi pomoću aparata za korekciju kralježnice Sacrus. je prvi put pojavio 2006. godine i odmah je osvojio ljubav potrošača. Će razmotriti to u više detalja, saznajte pod kojim okolnostima želite da koristite, i kako oni rade.

Što je kamera?

Sacrus je vaš dom osteopatu. Tretman bolova u leđima trebalo bi da počne sa otklanjanja uzroka, a ne samo utrnulo. Eliminiranje izvor bolesti, moguće je ostvariti pozitivan rezultat. Posjeta doktorima osteopaths skupo, ali postoje slučajevi koji jednostavno nemaju vremena. Onda ovaj uređaj je pravi i pouzdan asistent. To eliminira faktor bolesti unutar tijela, zbog malih dimenzija može nositi.

Ako patite zajednički, glavobolja, vrtoglavicu, umor, pretvorio u hronični bol u cijelom tijelu, pomaže uređaj. Smanjuje bol u cervikalni i okcipitalnog dijela, uređuje držanje, otklanja bol u leđima, poboljšava zdravlje pacijenta. Također povećava aktivnost unutrašnjih organa. Djeluje na krsne kosti, dijafragme, opušta ligamente, usklađuje interne neravnoteže. Sistem pristup liječenju. Uređaj je razvijen od strane fizijatra i osteopaths, za 3 godine.

Ovaj uređaj je prošao sve klinička ispitivanja. Je patentirani uređaj koji uklanja probleme mišića kičme i leđa. Apoteke nije na prodaju. Ima sve certifikate i preporuke. Položio test kvalitete, sanitarno-higijenske zaključke.

Zanimljivo, njegovi tvorci su porijeklom iz Rusije. Mislili su o stvaranju uređaja kada sam bio u 3. godini Instituta. Tek nakon što su uspjeli da san stvarnost.

Kako

Fotoaparat Sacrus obnavlja strukturu kralježnice. Uzima u obzir strukturu tijela, u režiji radova u nekim područjima: eliminira stres na ligamenata zdjelice, zbog izolacije i poboljšanje krsne kosti. Utiče na području dijafragme. Poboljšava disanje, smanjuje napetost mišića u vratu. Baze lobanje su prilagođene i opustiti, ostavljajući bol u vratu. Povećava kvalitet vida, poboljšana cirkulacija u mozgu. Korištenje uređaja je potpuno siguran i nema očigledne kontraindikacija. Pomaže u obnovi mišićne ravnoteže duž cijele kičme.

-->>>  Curren Men satovi: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Uređaj ima integrirani pristup liječenju. Ona je razvila sistem za prevenciju i liječenje na osnovu njega. Bolesti lokomotornog sistema je lako prilagoditi uz njenu pomoć. Budući da je uređaj regeneriše mišićnog tkiva, smanjuje opterećenje na njih, poravnava prirodan položaj zdjelice i kralježnice. Inicijalne terapije traje 5 sesija. Nakon što nestane neravnoteže unutar tijela, koja je smetalo dugo.

Prvo se koristi na grupu volontera. Sastojao se od 320 kandidata sa različitim poremećajima lokomotornog sistema. Na kraju prve terapije je prikazan na poboljšanju zdravlja svih pojedinaca uključenih u studiju. Doktori preporučuju korištenje uređaja u paketu mjera terapije.

Esuplementtrične karakteristike:

 • iznos struje do 100 mA;
 • frekvencije modulacije je 8-14 Hz .;
 • povećanu sporo frekvencije vibracija 8-16 Hz;
 • Akumulatori 3 V;
 • dimenzije 155 mm 25-80 mm x 25-45 mm.
Sacrus opremljen sa neodymium magnetima, koji poboljšavaju propusnost nervnih završetaka tkiva. Poboljšava kapilarne cirkulacije. Model je izrađen od medicinskog klase plastike, non-alergijske, što smanjuje mogućnost alergije.

instrukcije upotrebe

Prije nego što počnete koristiti uređaj za korekciju kičmenog Sacrus, potražiti savjet specijaliste. To je jednostavan za korištenje, samo nekoliko koraka i svoj lični doktor već radi:

 • start uređaja
 • stavljen na problem površine
 • dalje problem područjima najmanje 10 & mdash; 15 minuta.

Za učinkovit tretman, koristiti 3-4 puta svaki dan, sa ciljem sprečavanja 1-2 puta na dan. Ako ne i redovno vođenje sjednica, on jednostavno ne dobiti bilo kakvu korist. Bilo koji tretman treba sistematski pristup za postizanje efikasne, pozitivan rezultat.

Indikacije za upotrebu

Uređaj ima široku primjenu. Da bi se shvatilo da li će on biti u stanju da pomogne u rješavanju bolesti, mi ćemo držati neku vrstu sistematizaciji bolesti za koje se primjenjuje:

 • Bol u leđima i vratu povezana sa sjedeći posao. Najčešći uzrok zdravstvenih komplikacija.
 • interkostalna neuralgija. Patološkog procesa nastaju zbog kompresije, upala ili iritacija interkostalnog živaca.
 • Bol u krstima od bilo kog stepena. Skup distrofičara patologije u zglobne hrskavice. Ima sposobnost da formiraju gotovo bilo zajedničko, međutim, obično samo utječe intervertebralnog diska. Poremećaja u pogođenim vertebralnih motor segmentu. Uništenje PDS struktura (mišića, hrskavice, zglobne kapsule, ligamenata, midpassage disk) vuče za sobom nevoljni grč uzdužnog mišića leđa sa zadatkom ograničavanja iznosa putovanja u ovom području kičme. Grčevito mišića vrši pritisak na krvnih sudova, smanjenje kapaciteta protoka krvi. Postoji opasnost od “začarani krug”.
 • uljtinuo živaca. Smanjenje nervnog posljedice intervertebralnog diska, jezgra kralježaka ili mišiće u pratnji odjednom, dosadan dosadan bol. Uglavnom učinjeno uklještenja živca u kičmi.
 • Migrena, cervikalne osteohondroza, glavobolju. Patologije povezane sa lezija intervertebralnog hrskavičave diskove može biti praćena teškim, iscrpljujuće glavobolje. Ove abnormalnosti dovesti do apatični pojava u krvnim sudovima, inervacije oticanje materijala i patologiju medularnog cirkulacije u posljedica cirkulacije u 1 ili 2 vertebralnih arterija.
-->>>  Eco Pills Raspberry - peletira bombone za mršavljenje: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Prevencija mišićno-koštanog. Fokusiran na jačanje kostiju, mišića, sinovijalne zglobove, i eliminacija patologija.

Kontraindikacije za upotrebu

Bilo medicinski uređaj, on ima svoje kontraindikacije.

 1. Infekcija u kičmi i zglobovima. Povezani s infekcijom ili intoksikacija, trauma, upala ili trošenje hrskavice.
 2. Tumor kičme moždine. Tumor se nalazi u leđnog području mozga.
 3. Posttraumatski stanju. Teško psihičko stanje, koje se pojavljuje na rezultat pojedinačnih ili ciklične stresne situacije.
 4. Skolioza 4 stepena. Novčanom kaznom pogled na nedostatak simetrije lopatica, rebra, ramena nivou. Verovatna klaudikacijama, revoboot, poremećaj hod.
 5. Ankylosis. Nepokretnih zglobova, koja se javlja kao posljedica formiranja kosti, hrskavice ili vlaknastih komade zglobne završetaka kostiju.
 6. spondilolisteza. Shear strukture kičme, i zapravo relativno od disproporcionalnog pršljena ispod njega.
 7. Poraz unutrašnjih organa.

Skoro svi koji sjedi dosta vremena za volanom, a sto, personalni računar. Često doživljavaju nelagodu u donjem delu leđa, ali rijetko koncentrirati na njih. Računa se da ova bolest zahtijeva tretman i javlja samostalno. Međutim, u tom procesu, može doći do komplikacija.

Glavna kontraindikacija za korištenje je lična netrpeljivost na esuplementtričnu struju. Isto se ne može koristiti za ljude koji nose pejsmejker.

Cijena

Troškovi uređaja Sacrus je prilično niska u Moskvi i Sankt Peterburgu. Ponekad cijena ne prelazi 2.700 rubalja, a to je mnogo jeftinije nego da specijalisti. Uređaj upravo pojavio na tržištu uskoro da se predvidi njegova cijena će se povećati.

Gdje kupiti

apoteka se ne prodaje samo u online trgovinama. Kupiti bolju kameru na zvaničnom sajtu prodavca. Čuvajte se imitacija.

Bol u leđima, simptomi bolesti kičme i leđne mišiće. Ova bolest je tipično za većinu ljudi. Najčešće ova bolest pogađa starije osobe. Da i mladih je manifestacija bolova u leđima, posebno onih koji su uključeni u profesionalnom sportu. Ali sada te bolesti su prilično obradivi pomoću aparata za …
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*