Provocative Gel – mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili se isplati

Provocative Gel – alat za podmazivanje, ili oponaša vagine za polne organe žene, koji pomaže da se seksualni život raznovrsniji i emotivna. Latin Lubrico (da bi klizav, glatka) maziva gel je dizajniran da smanji trenje. Zemlja porijekla Provocative Gel – Rusija. Roba relevantne certifikate, i što je najvažnije – radni učinak!

Koliko i gdje kupiti Provocative Gel?

Naš blog TutKnow.ru prodaje ništa i niko ne surađuje u vezi prodaje. Kupiti intimni gel za podmazivanje za žene “Gel provokaciju” je dostupan u online trgovini klikom na banner ispod za zvaničnom sajtu dobavljača:

Cijena za Provocative Gel (tuba 50 ml u zatvorenoj kutiji):

Properties gela-Astroglide Provocative Gel

Termin “podmazivanje” nije baš pogodan intimni gelovi svojstva. Riječ je previše multi-vrijednosti, se zove sredstvo za hidrataciju genitalnog podmazivanje, seks-gelovi. Kao i većina proizvoda slične orijentacije Provocative Gel tvari organskog porijekla. U svom sastavu glavna komponenta je prirodni ili sintetički vosak.

Naravno, svrha intimne proizvod za pripremu tijela i pojedinih organa za zadovoljstvo, za seks. Ali to nije jedini imovine (do vlaže). Često se dešava da se u procesu seksualnog zadovoljstva na osjetljivim sluznicama pojaviti mikro-pukotine i iritacije. U ovom slučaju, to je vrlo važno drugi korisni imovine Provocative Gel zaštititi osjetljivu kožu osjetljivim područjima od oštećenja, da je obuhvatiti, blokirajući put infekcije.

Nije najmanje u seksu je udobnost. Razgovor se ne radi o mekom krevetu i toplo tropima i odsustvo bola, koji se javljaju s trenja. U ovom slučaju, Provokativne maziva gel povećava komfor ovlaživanje, eliminacija neprijatnih trenja.

-->>>  Bioretin - mišljenja i cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?

Kontraindikacije “Gel provokaciju”

Intimni Provocative Gel Gel nema kontraindikacija.

Možete i dalje upozoravaju maziva nisu kontraceptivi i ne obavljaju istu funkciju čak i djelomično. Ali vrlo Provocative Gel se može koristiti, na primjer, kondomi (bilo).

Sastav ženskog intimnog gel-ulje

Naravno, glavna komponenta Provocative Gel je sintetski vosak. Međutim, mazivo je svjetlo u teksturu kao vaginalni lubrikant, sadrži dovoljno vode. Ovo je prvi sastojak u Provocative Gel. potpuno bezopasan, ali brzo se suši. Stoga, što više sadržaja vode u intimnim gelova, to više treba da se prijave.

Druga komponenta, ovlaživač je glicerin. Tu su i neke supstance hrani kožu, omekšava je.

Nije kompletan mazivo-gel bez male količine patogena pružanja stimulativno dejstvo kofeina i mente. Oni malo iritiraju sluzokožu. Učiniti ih osjetljivim na dodir. Oba od ovih elemenata daju gel-blago prijatan miris. Za zaštitu, koja je kao tanki sloj oblaže sluznicu i ima antiseptička svojstva je enzim Hyaluronidase. U Provocative Gel, udobnost i zaštitu.

Ovdje je detaljno sastav intimne gel maziva za žene:

Aqua, Sodium Poliakril-kaucuk, dimetikon, cyclopentasiloxane, Trideceth-6, PEG / PPG-18/18 Dimetikon, propilen glikol, Urea, glicerin, isononyl Isononanoate, Kofein, Sorbitol, Dikalijum Glycyrrhizate, natrijev saharin, o-Cymen-5 -ol, Mentol, Phenoxyethanol, gliceril Laurate, mliječnom kiselinom.

Način primjene Provocative Gel

Svi ulje pogodno za vaginalni seks i za analni. Gel Entrapment nije izuzetak, može se koristiti i za druge stvari, da navlažite dildo, intimni igračke, vibratori, na primjer. Pakovanje je samo Provocative Gel 50 ml, to ne znači da je mnogo, ali nekoliko puta da se uključe u seksualnim zadovoljstvima (da se tako izrazim da probam) dovoljno da “glava”.

Nanesite podmazivanje mliječ Provocative Gel vrlo jednostavna, i ne treba da osramotiti čak i nespretni. Gotovo: prije seksa, primijeniti mast direktno na vulve. I to je sve. Ovo se može ponoviti onoliko puta koliko želite sve dok se cijeli gel. Gel može se kombinirati s kondom.

-->>>  FlatFoot Pro - fiksator za korekciju kosti: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Intimni gel za podmazivanje za žene nije kontraceptivno sredstvo.

mišljenja o Provocative Gel

Proizvod “Gel provokaciju” u intimni život žena, dok je novost ima veliku količinu povratne informacije. U principu, puno pozitivnih mišljenja o bilo maziva. Negativan samo o čemu da pišem. Među svim, najtipičnije mišljenja, možda, su:

Lena, 30 godina

Da još ne koristi nikakve “pojačivača okusa” za intimni život. Uvijek uz nedostatak vagine je korišten i prastarog vazelin. Ali je dobio poklon-šala Provokativne lubrikant gel. I evo ga – razlika između neba i zemlje! Probaj koji nisu pokušali tako nešto, to je vrijedno toga.

Angelica, 39 godina

sam koristio gel za podmazivanje i ne stidim se da priznam, ali gel Provokacija dopao više od drugih. Prvo, ne postoji spaljivanje efekta (kada je sve u intimnom mjestu samo gori); drugo, možete koristiti kondom; Treće, tanak i dovoljno svjetla. Sretan sam, osjećam se dobro.

Kate, 40 godina

malo nezgodno pisati o intimnim temama, ali ću govoriti o Provokativne maziva gel. To je dar koji sam dao njen muž na njihovu godišnjicu braka. U početku sam bio gotovo neugodno da sam dobio takav “token”, ali nakon seksa, sve je došlo na svoje mesto i mislim da je dobro da je moj muž misli o seksu sa mnom. Na kraju krajeva, za toliko godina braka, moja osećanja nisu bili isti.

About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*