Pregledavati CAR DVR MIRROR: real recenzije

A pažljivo osmišljen ogledalo CAR Ogledalo sa DVR funkcijom DVR posljednje 3 godine, uživa veliku popularnost među vozačima. Od 2015. godine, ova naprava je postao broj jedan kao koristan, multifunkcionalni uređaj, koji pomaže vozačima da budu svjesni situacije u saobraćaju čak i iza. Tačno kamera DVR OGLEDALO garantirati modernih video slike i jasnu sliku. Svake godine tim stručnjaka proizvođača sekretara ažurira funkcije i komponente popularnih gadgeta i modernizaciju svog rada, pri čemu je uređaj postaje sve više i više popularan

Sadržaj:.

ovaj uređaj na prvi pogled ne razlikuje od retrovizoru, međutim, ovaj uređaj omogućava vam da ne samo praćenje prometa, ali i snimiti sve što se događa na cesti. Fotoaparata vam omogućava da snimite sve događaje i tokom kretanja i dok miruje. Dakle, ovo gadget je najviše koristio za vozače, to bi moglo riješiti mnoga sporna pitanja na putu i da osudi počinioce koji je pokušao da naudi vozila, integritet ili imovinu u njemu.

Svrha i korist

Višenamjenski auto pribor, CAR DVR MIRROR zgodno se montira u kabini vozila. Ručni skupština i rad je postavljen u svakom uređaju. Njegova instalacija traje manje od minute vremena i prilagoditi gadget bilo koji čovjek na ulici. Kamera ima mnoge korisne funkcije

Svrha uređaja je kako slijedi:.

 • Omogućava da dobiju visoke kvalitete video saobraćaja.
 • To je moguće dobiti video na leđima automobila.
 • Ne zatrpavaju je vjetrobransko staklo automobila.
 • Sigurno pohranjuje vaše važne datoteke iz prepisivanja i izbrisani.
 • Pomaže da dokaže ispravnost vozača ili prikupiti važne informacije u slučaju nesreće .

Kupci će moći postaviti dodatna pitanja direktor kompanije, ako koristite povratnu uslugu koja se pruža svim zainteresovanim na zvaničnom sajtu.

Da biste dobili besplatne konsultacije o Auto DVR ogledalo?
Pitajte Manager na sva pitanja o robi.
Ako odgovore vam odgovaraju, možete napraviti reda, izvještavanje podacima Manager za isporuku.

Osim toga, ogledalo za vozače je najbolja kupovina:

 • Low cost za modernu multifunkcionalnu gadget.
 • Pruža mogućnost sigurno ostaviti automobil na parkiralištu ili u slučajnim Parkiralište.
 • Snima najsitnijih detalja i zvuk, što je izuzetno važno u rješavanju sporova.

U nastavku ćete saznati šta karakteristike su obdarena sa ogledalom-DVR, zašto se preferira od strane vozača i vlasnika vozila, a gdje kupiti originalni model kako bi se izbjegle prevare beskrupuloznih distributera.

Procjena cijene Auto DVR Mirror:
(evaluaciju 70 ljudi)

koji trenutne mogućnosti postoje za CAR DVR MIRROR?

Modernizovana tehnologija ne ostavlja šanse za programere i profesionalce iz oblasti računarskih sistema nije ništa, tako da svake godine ima novih modela dodatne opreme koji čine znatan konkurencija već postojećim Arsenal

Novi mogućnosti ogledalo CAR DVR MIRROR.

 • kvalitetniji željeza, i procesor, sa visoke performanse .
 • Android operativni sistem, koji uspješno integrirana Google Karta GPS Tracke .
 • Sposobnost za povezivanje slušalica preko Bluetooth funkciju.
 • Stražnja kamera može da radi bez konekcije i koristi sistem Bluetooth .
 • Moguće je povezati treće kamera .
 • Opremljen FM modulator .
 • CAR DVR MIRROR sistem je opremljen sa GPS navigaciju .
 • Wi-Fi .
 • Modernizovana firmware .

napredne opcije funkcije loger sa stražnje kamere daje vozaču dodatni sigurnosni sistem u vozilu.

-->>>  Hot-Shapers - pantalone za mršavljenje: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Više detalja o funkcije videoserol i ima snimanja.

Karakteristike i detaljan opis funkcija uređaja

kamera na vjetrobransko staklo je dobro povezan sa fiksnim ogledala. Ova vrsta pričvršćivanje osigurava stabilnu poziciju uređaja i jasan video za vrijeme vožnje u Full HD rezolucije 1920 1080 piksela . Zbog video visoke definicije prikazuje do najsitnijih detalja, i jasnu sliku će nam omogućiti da se razmotri čak i broj motornih vozila, boje i oznake na putu. opseg vizija 140-160 stupnjeva omogućava vam da snimite sliku čak i na trotoar i strane puta ​​p>

Karakteristike video:.

 • Omogućava snimanje jasno video bez tremora i zamućenja zbog digitalne stabilizacije.
 • Loop snimanje uključuje neprekinutog videoprocess , bez praznina i pauze.
 • Mogućnost postavljanja datum i vrijeme na videu.
 • U mraku i noćnu kameru CAR DVR MIRROR automatski prelazi u Noćni način rada .
 • Čim je bilo snage, uređaj automatski pokreće video snimanje i štedi za snimanje u memoriji uređaja.
 • Kada nestanka struje, to automatski prekida snimanje.
 • Kada se aktivira G-senzor, uređaj će se automatski zaštititi snimljenu datoteku od brisanja ili prepisivanja .
 • japanski pet-layer optički sistem razvijen specijalno za ovaj model.

Ogledalo ima dodatnu DVR, koja se nalazi na zadnjoj strani automobila i uzima slike u HD CystoBlock, pružajući kut gledanja i snimanje slika 90-120 stepeni. Natrag na diktafonu je također opremljen sa parking funkciju pomoći. U naše ispod ćete naučiti sve o načinima i automatske funkcije videoserol.

Šta automatski režimi su opremljeni sa ogledalom DVR kamera?

Često se događa da je tokom odsustva vozač ili vlasnik vozila u automobilu najnovije naći problema u obliku udubljenja ili ogrebotina na vašem vozilu, čije poreklo ostaje nepoznat.

Šta automatske funkcije vlasnici pomoć vozila, automobil koji je opremljen sa uređajem:

 1. Automobili opremljeni ovim uređajem, dodatno osiguran. Ako se nakon kratkog odsustva blizini vlasnik će otkriti takav iznenađenje, nakon gledanja video možete saznati uzrok oštećenja ili za identifikaciju počinitelja. Za to vam je potrebno da biste uključili kameru-DVR i da vidite snimak, koji se automatski pokreće nakon što ste pritisnuli auto ili bilo koji drugi pokret u vidnom polju objektiva.
 2. Funkcija G-senzor senzor, koji je odgovoran za očuvanje memorije uređaja igra neprocjenjivu ulogu. Sharp šokova može igrati “okrutna šala” s uobičajenim gadgeta koji često reboot i gube snimljene datoteke. Ali je instrument ispao. Naprotiv, nakon trese se snimljene datoteke se automatski čuvaju u posebnom fasciklu, a sigurno ne čuvaju do potrebne.
 3. model je opremljen sa zvučnik i mikrofon . Zbog visoke kvalitete mikrofona, uređaj snima ne samo slike, ali i zvukova okoliša i govora, zvukova vozila i komunikacije sa zaposlenima saobraćajne policije, što može biti vrlo korisno u određenim situacijama. Često zahvaljujući video snimanje i reprodukciju slike i zvuka vozač može dokazati svoju nevinost ili noninvolvement u kršenje tokom vožnje.

Stražnja kamera DVR CAR DVR MIRROR omogućava vozaču da ne bi smetao dok vozite. Ona sama drži film, dok noću prebacuje na noćni režim. Osim toga, uređaj automatski vrši korekciju slike u režimu neprekidnog snimanja.

U nastavku je naše detaljno o karakteristikama modela, kao i detaljan opis od karakteristika gadget koji je doneo lidera prodaje među sličnim prijedlozima.

karakteristike uređaja

Kada kupite uređaj potpuno opskrbljena i spremni da budu povezani. Vozač neće morati da izlazi i da, kako kupiti dodatne opreme ili uređaja za povezivanje uređaja i koristiti njegove karakteristike. Odmah nakon raspakiranja za nekoliko minuta, uređaj može biti instaliran na mjesto retrovizora

-->>>  COLLAMASK - krem ​​maska: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Glavni karakteristike u gadget:.

  Prednji sekretar ima jasno kvalitete fotografije.
 • Postavite unutrašnjosti bilo koji automobil, izgled stilski i jednostavno .
 • ne ometa recenziju , ne zatrpavaju vjetrobransko staklo, a ne imati dodatne uređaje.
 • Opremljen parking kamera, kako to mislite “slika u slici” – Dual Camera CAR OGLEDALO DVR.
 • Ogledalo je opremljen sa senzor pokreta ​​strong>, tako da je video snimanje počinje čim radijus pregled pojavio objekta koji se kreće.
 • svjetline ekrana je 4,3 inča . Anti-glare uređaj sistem prilagođava osvjetljenje u autu.
 • Jednostavno dodavanje sa standardnim retrovizora. Drugih uređaja koji pridaju usisni vjetrobransko staklo čaše ili stativi, sprečavajući odvlačenje pažnje vozača u slučaju pada ili odvojiti.
 • nema dodatnih i nepotrebne žice .
 • Omogućava vozaču da pažljivo pazi na put ispred i gledati saobraćaj na zadnjem.
 • Opremljen dodatnim karakteristike radara detektora .
 • kvaliteta snimanja je HD 1080p .
 • Radovi na operativnom sistemu Android .
 • Kroz GPS praćenje (praćenje) ne zaostaje za punopravno Navigator.
 • postoji slot za proširenje memorije opcija da ubacite SD karticu do 32 Gb .

Visoka kvaliteta ​​strong> proizvod je garancija od proizvođača. Čak i najzahtjevniji vozač će biti u mogućnosti da cijenimo funkcionalnost uređaja, koji je pogodan za bilo vozila. Ispod naše možete saznati šta ima i koristi od sekretara

Ocenite karakteristike Auto DVR Ogledalo:.
(Procijenjeno 71 ljudi)
kolegama Auto DVR Mirror
ELM 327 bluetooth alatu

Mi vam savjetujemo obratiti pažnju na još jedan gadget za Vaš automobil, ELM 327 bluetooth alat za skeniranje. Pomoću ovog uređaja možete dijagnosticirati automobil greške bez povezivanja na esuplementtričnu mrežu i bez regresa na servisu. U testu ćete naučiti osnovna svrha alata za skeniranje ELM 327 kako da ga pravilno koristiti, a analizirali smo mišljenja stvarnim kupaca na različitim lokacijama i forumima i ima p blished rezultate analize na dnu pregleda.

Šta ima ima gadget je?

Zahvaljujući napredne funkcije ogledalo DVR CAR DVR MIRROR svakog vozača čiji je automobil je opremljen sa ovim modelom, postoje dodatni “bonuse” u procesu preseljenja

Karakteristike uređaja:.

 • retrovizor u unutrašnjosti automobila sa DVR. Glavna prednost ovog uređaja je prednja kamera sa matricom visoke osjetljivosti, zahvaljujući kojem je moguće dobiti visoko kvalitetne video. Snimanje je u Full HD rezoluciji sa rezolucijom od 1920 x 1080 uz kut gledanja od 140 stupnjeva. Zbog visoke kvalitete matrice slika je zasićen, svijetao i jasan. Zahvaljujući širokom ugla gledanja vozača sa svog sedišta može posmatrati šta se dešava bez izobličenja slike.
 • S obzirom na konstanta kontinuirano snimanje dok pokretne objekte na području kamere pogled vozač će biti u mogućnosti da zna šta se događa oko vozila u njegovom odsustvu. Ulazak će se stalno obavlja, ako objektiv da krenemo subjekata, i da će biti pogonjen baterije uređaja.
 • Anti-glare funkcija i automatsko podešavanje svjetline slike na ekranu za snimač. Zbog automatska korekcija svjetline ovisno o doba dana, kvaliteta slike ostaje visoka u bilo kojem trenutku pucnjave.
 • Dodatna kamera zadnja strana za praktičnost vozača.
 • Jednostavno i jednostavno prilogu , brzo povezuje. funkcija ogledalo snimanja nevidljivo na vjetrobransko staklo automobila zbog montažu direktno na retrovizoru.

Slika u slici – danas uređaj s takvom funkcijom dozvoljeni na zakonodavnom nivou, a vozač neće morati da stalno ukloniti uređaj iz vjetrobransko staklo, kao što je bilo ranije, i da ga sakrije u osami, tako da ne postane žrtva kriminalaca. U nastavku pogledajte koristi od gadgeta i saznati gdje kupiti je koristan za svaki uređaj vozača.

-->>>  Bentolit Hrvatske - službeni web kupi sada, recenzije, cijena

Prednosti avtogadzhet

Danas, ovaj model kamere i DVR sa video sposobnost prednji i stražnji pogled uživa veliku popularnost među vlasnicima automobila i vozača. Takmičenja videoserol u odnosu na druge je očigledan: puno prednosti na strani DVR OGLEDALO, što potvrđuje i brojne recenzije

Glavni prednosti strong. > od videoserol:

 • Snimanje u Full HD rezoluciji sa rezolucijom od 1920 1080 piksela .
 • Ogledalo video rekorder je pouzdan monolitna uređaj koji ne ometa vozača i odvraća pažnju od vožnje vozila.
 • Sposobnost da se rotirati ogledalo 360 stupnjeva .
 • Ne postoji dodatni zadnja kamera koja se može montirati na zadnje staklo automobila.
 • ima jedinstveni kut gledanja 140 stupnjeva, koje nemaju analoga.
 • Kamera 5 mega piksela daje jasne i precizne slike.
 • Sensor G-senzor otkriva i najmanje vibracije automobila i ndash; naglog kočenja, sudara, disperziju.
 • Opremljen a Pomoć pri parkiranju funkcija koji omogućava vozaču da se ne brinu o integritetu automobila na parkingu.
 • mikrofon koji je ugrađen u uređaj.
 • Vrlo veliki ekran na 4,3 inča .
 • Snimanje prednje i stražnje sinkroni .
 • CAR DVR MIRROR je opremljen sa senzor pokreta ​​strong>.

Sekretar sa funkcijom ogledalo i prednja kamera i otpozadi je prilično popularan danas. S obzirom na optimalan odnos kvaliteta uređaja i njegovih troškova , uređaj osvojio brojnu publiku navijača među automobilskim entuzijastima i puno pozitivne kritike. Danas, u prosjeku, svaki deseti automobil na ruskim putevima su opremljeni sa ovom opremom.

Treba imati na umu da se samo originalni uređaj će ispuniti očekivanja vlasnika strong > vozila nakon kupovine.

blockquote>

Također možete kontaktirajte upravitelja kompanije, iskoristivši povratne informacije.

Da biste dobili besplatne konsultacije o Car DVR Mirror?
Pitajte Manager na sva pitanja o robi.
Ako odgovore vam odgovaraju, možete napraviti reda, izvještavanje podacima Manager za isporuku.

Detalji o tome gdje da biste dobili moderan avtogadzhet u narednom poglavlju.

Otkrijte thprednosti Auto DVR Mirror:?
(Procijenjeno 69 ljudi)

Cijena i gdje kupiti original gadget

original kamera CAR DVR MIRROR se ne može kupiti u trgovinama, jer je ovaj uređaj implementiran isključivo preko zvaničnom sajtu kompanije . Kupci treba voditi računa da isključi mogućnost naručivanja putem lažnih i druge sajtove, privlačenje kupaca koji često odrediti nižu cijenu ili upitne akcije.

Na zvaničnom sajtu, korisnici mogu iskoristiti povratne informacije i dobiti odgovore na svoja pitanja koja se odnose na karakteristike proizvoda, način naručivanja i rok isporuke. Algoritam za određivanje kako slijedi:

 1. Kupac klikne na link na zvaničnom sajtu kompanije. Nakon proučavanja informacija o proizvodu, ostavlja svoje kontakt podatke u poseban obrazac za narudžbu.
 2. U 15-30 minuta, sa kupcem Manager će kontaktirati kompaniju za više detalja transakcije.
 3. Pričekajte da primi parcelu u roku od 7-12 dana, ovisno o udaljenost regiona primaoca.
 4. Za plaćanje za robu u trenutku prijema u pošti.

Kompanija ne naplaćuje depozit za robu u trenutku naručivanja. Stoga, činjenica da je potražnja plaćanja treba dovesti u sumnju među kupcima, i prisiliti ih da se povuku iz transakcije zbog moguće prevare

Zajednička mišljenje o proizvodu:. 80 ljudi (a)

Osim visoke kvalitete i garanciju originalnosti, službeni diler nudi promocije i posebne ponude u kojoj je cijena robe može biti smanjen skoro 2 puta.

About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*