Pametni sat GPS za djecu: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Pregledajte jedinstven izuma za djecu i mdash; Pametnih satova, pružajući mir majki kada su djeca pohađaju školu, nastavu, hoda. Tracker vam omogućava da prate lokaciju, kretanje svoje drage djece.

Koje su Smart satovi

Kvaliteta ručni sat, namijenjen za učenike. Pametnih satova imaju suvremeni dizajn. Osigurati precizno pozicioniranje bebe. Pokazati put, pored imaju veliki broj korisnih funkcija: aplikacija za iOS, Android uređajima. Program jednostavno instalira na mobilnim gadgeta roditeljima: tableta, pametnog telefona.

Postavke aplikacija omogućiti da dobiju alarm SMS poruke. Upozorenje dolazi ako student promijenio uobičajeni put otišao na opasnu udaljenosti. Gadžet vam omogućava da pratite svaki korak vašeg djeteta. Aplikacija snima putanju kretanja automatski koriste usluge kao što su Yandex Maps, Google.

Postavke su dostupni samo za odrasle, student neće moći promijeniti, onemogućite postavke. Baterija pronalaska na bazi litijum-polimer. Kapacitet podržava punjenje tri dana.

Izgled i dizajn

Dizajn je moderan, u trendu. Djeca oduševljeno se odnose na svijetle pribor. Pametni sat za djecu je dostupan u tri bogate boje: zelena, plava, ružičasta.

Materijal

Glavni materijal proizvoda protivoallergennye silikona odličnog kvaliteta. Velika sigurnost silicija, kao što su hrana, se koristi u proizvodnji igračaka, kvalitetne posuđa.

Design

Pogledajte sati moderan, privlači pažnju svojim osvjetljenja. Spolja oni se ne razlikuju od standardnih digitalnih. Dizajn rješenje je jednostavno:

 • Nije preopterećena s nepotrebnim elementima.
 • Monokromatski biranje je pravokutnog oblika sa zaobljenim uglovima.
 • Udoban remen čvrsto na ruci klasične kopča.

Kako to radi

Work Smart Baby Watch treba razmotriti sveobuhvatno. Za studenta to je svijetao, stilski pribor pokazati prijateljima. Posebno impresivan je prisustvo različite funkcije: kalkulator, tipke za brzo biranje, alarmi, drugi. Jednim dodirom možete nazvati prijateljima. Ako je izgubio, mama će biti u stanju da ga nađu pomoću tracker na karti.

-->>>  Zdrava krema celulita: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Iz perspektive roditelja, korist od ovog gadget više. To poboljšava sigurnost, drži roditelja mirno. Management je u rukama mama, tata. Oni mogu kontrolirati pokrete djeteta, da čujem šta se dešava, dok je na poslu, kod kuće, na drugom mjestu.

Glavne prednosti satova za djecu Navigator:

 • Obuka za kontrolu vremena,
 • priliku da vidim svog sin, kći na karti u bilo koje vrijeme
 • Navigator je uvijek u omogućio državnim i snimanje svih kretanja vlasnika
 • To je gotovo nemoguće izgubiti & mdash; oni su čvrsto povezan na ruci, klinac uvijek na
 • Stvarno bez znanja djece da prisluškuje što se događa, kada voljeni nisu tu. Ovo je posebno važno ako postoje sukobi u školi ili među vršnjacima,
 • Watch za djecu s ugrađenim & mdash; u Phone- primati pozive od brojeva koji su upisani u bazu podataka kao riješen. Ostale sobe imaju pristup,
 • Kada je uređaj uklonjen iz ruke, roditelji saznaju za ovo putem SMS-a,
 • Gadget je stalno u na državu. Self-isključenje dijete je nemoguće,
 • Da biste provjerili nivo roditelja punjenja može daljinski
 • je očuvana Istorija pokreta za nekoliko dana,
 • Process povjerljive ; paziti Čad mogu samo roditelji
 • Također, baba i deda mogu se obratiti dijete. To ne treba instalirati aplikaciju na svojim uređajima prilikom kupovine modernog pametnog telefona. Poziv je sa mobilnog telefona.

Dodatne funkcije koje ne zahtijevaju postavke:

 • Intercom mogućnost komunikacije putem glasa,
 • Poruka namijenjen za razmjenu SMS poruka,
 • Zdravlje i ndash; odgovoran za brojanje koraka, trajanje, pređeni put, kalorije potrošio, omogućuje vam da provjerite kvalitetu sna.
 • Footprint snima cijelu trasu za određeni vremenski period vam omogućava da znamo istoriju pokreta djeteta.
SMS popustu upozorava na neke opasnosti u realnom vremenu. Zatvori uvijek na vrijeme dobiti upozorenje.

Priručnik

Smart Baby Watch imati sljedeće karakteristike:

 • Vaganje 35 g
 • baterije: 3,7 V, 400mA
 • Veličina: 31x52x11.8 mm
 • Mikro-SIM kartica
 • Lokacija obračun GPS svjetlo (na ulici) i LBS ( u sobi)
 • Cellular mreže: mreže 850/900/1Snail Me / 1900МГц
-->>>  Sustalife - kapsule za zglobove: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Prije operacije trebate umetnuti SIM karticu ” mikro “i odabrati minimalni plan tarife.

Instaliranje programa na roditeljskoj telefon, trebalo bi testirati sve funkcije. Korisno da se upoznaju sa svim mogućnostima.

Features

Uređaj ima sljedeće značajke:

 1. Vrsta gadget GPS tracker (GPS praćenje),
 2. Oblik digitalni sat na ruci
 3. Uređaj procesor MTK G, 364 MHz,
 4. Monitor & mdash; 0.96 inča,
 5. Veza & mdash; GPS / GSM / GPRS,
 6. Pronalaženje lokacije & mdash; GPS AGPS Beidou oznaka,
 7. Ugrađeni uređaji: zvučnik, Bluetooth, mikrofon.
Osim toga, sat mjera otkucaja srca djeteta, da kao što je učinio korake, gubitak kalorija. U slučaju opasnosti postoji dugme SOS.

Cijena

Na zvaničnom sajtu Smart Watch Company-predstavnik za djecu s GPS je u ponudi sa 50% popusta:

Gdje kupiti

Buy Smart satovi za djecu dostupni su na službenoj web stranici. Bez obzira na grad, sat se može naručiti u Moskvi, SPb, Kijev, Minsk, Novosibirsk, Krasnojarsk i drugim gradovima preko interneta.

Dovoljno da popunite prijavu, nakon toga potvrdite. Naredba se može dobiti u roku od 1 10 dana.

Pregled jedinstven izuma za djecu – Smart satove, pružajući mir majki kada su djeca pohađaju školu, nastavu, hoda. Tracker vam omogućava da prate lokaciju, kretanje svoje drage djece. Koji su Smart satovi kvalitete ručni sat, namijenjen za učenike. Pametnih satova imaju suvremeni dizajn. Osigurati precizno pozicioniranje bebe. Pokazati put, dodatno sam …
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*