Ocean Shake Serum PP3+ – mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada

S obzirom na brzi razvoj visoke tehnologije hardvera i anti-age tretmani postaju sigurniji i dostupniji. U skladu s tim, što povećava njihovu popularnost. Sada je postalo moderno da ima prenosivu opremu kod kuće i obavljati ukidanje sami. Ali moć takve opreme je obično mnogo manje profesionalac. Prijatno izuzetak je RF uređaj Ocean Shake serum PP3 +.

& nbsp;

Uređaj Ocean Shake serum PP3 +

Princip rada zasniva se na efekte na koži radio frekvencija elektromagnetskog zračenja je u stanju da se zagreje ga na temperaturi od 60 ° C. U zavisnosti od odabranog podešavanja je moguće stimulirati srednje i duboke slojeve dermisa.

kada se zagrije iznad 42оС proteinskih molekula, koja je glavni materijal kolagenih vlakana promijeniti svoju strukturu, zbog čega ih je do smanjenja. U skladu s tim, koža je zategnuti, postaje gusta i elastična. Istovremeno stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i elastina, zahvaljujući kojima je osoba osvježena i podmlađena.

Komplet sadrži dva dizne: bipolarni i monopolarnu. Bipolarni važi samo na gornji sloj dermisa i potkožno masno tkivo. Ovo omogućava da joj studira najdelikatnijim područja lice: oko očiju i usana, vrat. Dobro je kada je potrebno da izgladiti nazolabijalne brazde, uklanjanje modrica i podočnjaka, povucite gornjeg kapka za uklanjanje prstena i fine linije na vratu.

multipolarni glava se sastoji od dva para elektroda koje stvaraju impulse u isto vrijeme. Možete ih konfigurirati u različitim intenzitetom, tako da rade kroz jednu sjednicu dva sloja kože: površine i srednje ili duboko. Ovo značajno poboljšava svoje stanje, omogućava da uklonite čak i duboke bore, poboljšava tonus kože i jasno ovalno lice.

-->>>  Realquit - mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?

Prednosti Ocean Shake serum PP3 +

U usporedbi s drugim prenosive električne aparate namijenjene za dizanje i podmlađivanje kod kuće, model Boje imaju niz izraženiji prednosti:

 • dobre snage sa vrlo kompaktnih dimenzija;
 • prisustvo monopolarnom i bipolarni bita;
 • jednostavnost i jednostavnost korištenja;
 • jednostavno i intuitivno sučelje;
 • uređaj teži samo pola kilograma i pol.

Ovakve pozitivne promjene na koži je primjetno nakon prvog postupka. I sa svojom redovnom upotrebom, rezultat je uporediv sa salon.

prisustvo multipolarnog mlaznica vam omogućava da efikasno koristiti uređaj ne samo za korekciju lice. On je dobar u borbi protiv rano celulita, pogodan za jednostavno zatezanje grudi, se dokazao u likvidaciji nesessarily strije i strija.

Pravila poslovanja Ocean Shake serum PP3 +

Sva pravila rada uređaja za radio talasa facelift Ocean Shake serum PP3 + jasno napisano da je korisnik koji želite da pažljivo proučite prije prve upotrebe i strogo poštovati. Iako je kapacitet opreme je umjeren, Ocean Shake serum PP3 + RF 49E i L90V pripadaju klasi trgovine modela i, u slučaju neispravnog rada može uzrokovati štetu pacijenta.

Mjere opreza

Prije nego što počnete, morate ukloniti pacijenta i sve metalne predmete (naušnice, prstenje, satove, itd.) Kosa je blago uklonjen sa čela i popraviti svoje jednokratnu kozmetičke kapu ili zavoj. Korijeni ne treba ostati izvan, tako da se ne ošteti statičkim elektricitetom.

Tehnika postupak je kako slijedi:

 1. Temeljito čišćenje lica treba primijeniti poseban provodni gel ili visoko kvalitetne hidratantnu kremu.
 2. Za odabir elektroda i povežite jedinicu za napajanje iz utičnice.
 3. Da biste pričvrstili glave mlaznica na kožu i lagano kreće se, podesiti optimalan intenzitet.
 4. Trenutni kapacitet bi trebao biti takav da možete osjetiti toplinu i peckanje, ali to nije bilo jake bolove.
 5. Važno je da se osigura da glava cijelo vrijeme kretali kožu kada je odgođen čak i za nekoliko sekundi, možete dobiti opekotine.
 6. OL>

  Trajanje liječenja ne bi trebalo da prelazi 10-15 minuta. I da ponovite postupak za jedan dan ili 2 puta tjedno.

  Shema postupka

  lifting efekt u velikoj mjeri ovisi o tome da li je odabrao mlaznice i pravac u kojem se kreće u lice. Neophodno je da se kreću uz masažu linije, uvijek po principu “od centra do periferije i odozdo”.

  Ovdje je grubo dijagram postupka:

 • lepezasto vertikalne linije od obrva do kose;
 • iz nazolabijalne brazde (postepeno kreće od 1 cm dolje), savijeno linije donjeg ruba orbite;
 • od baze vrata vertikalno na donjoj čeljusti;
 • koncentriran polukruga ispod donjeg kapka od unutarnjeg kuta oka prema vanjskom;
 • od centra čela horizontalne linije paralelne linije rasta kose, kreće se od 1 cm.
 • na sredini brade do vrha jagodica;
 • od sredine vrata na prednji dio desno i lijevo, raste do 1 cm gore;
 • od centra gornjeg (tada niže) usne na područje;
 • duž donje vilice prema gore, paralelne linije, dostigavši ​​nivo od uglova usana;
 • pregiba gornjeg kapka vertikalne linije na obrvama;
 • na sredini brade desno i lijevo duž linije ovalnog lica;
 • liniju gornjeg kapka od unutarnjeg kuta oka prema van.
-->>>  Artrovex - mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada, krem

U zaključku, možete napraviti svjetlo spirala masaža Tuš po cijelom licu. Kako bi se osiguralo da se koža smirila, nakon postupka, primjenjuju se hidrira i krema.

Opširnije da vidite sve detalje o objavljeno video sa komentarima stručnjaka.

Komplikacije i kontraindikacije Ocean Shake serum PP3 +

S desne strane komplikacije postupak nakon što se događa. Nakon vrlo intenzivne izloženosti može imati malo crvenilo, koji radi vlastite visok za nekoliko sati.

Ako ste stavili prejak moć, a ne prati stalno kretanje elektrode, koža može postati vrlo vruće, pa čak i formirali opekotina. Naravno, osjećaj u ovom slučaju će biti vrlo neugodan.

Kontraindikacije za korištenje uređaja “Ocean Shake serum PP3 +” su:

 • maloljetnika starosti pacijenta;
 • trudnoće i dojenja periodu;
 • raka i autoimunih bolesti;
 • aktivne upalne procese;
 • oštećenja kože u radnom prostoru;
 • implantiran pejsmejker;
 • prisustvo metalnih implantata u glavi, vratu, čeljusti;
 • kardiovaskularno zatajenje;
 • izrečena crvenila;
 • zgrušavanja krvi;
 • hipertenzije i dijabetesa 2-3 stepeni.

nije potrebno učiniti postupak u toku menstruacije – ovo bi mogao pojačati neugodnost. Kada preosetljive kože moć moramo to povećati vrlo postepeno. Nakon sunca i sunčanja treba sačekati barem 2 tjedna, dok zaštitni sloj kože je u potpunosti obnovljena.

mišljenja i rezultati Ocean Shake serum PP3 +

Prema većini potrošača, uređaj RF Ocean Shake serum PP3 + je zaista efikasno sredstvo za podmlađivanje, koji je pogodan i siguran za korištenje kod kuće. Profesionalni kozmetičari uređaj je također zadovoljan. To je kompaktan, ali dovoljno snažan da daju dobre rezultate.

Buy “Ocean Shake serum PP3 +” može biti u specijaliziranim prodavaonicama ili online. Njegova cijena kreće od 22 hiljade rubalja. Važno je da se odmah dobije potvrdu o kvalitetu uređaja i njegovu usklađenost sa međunarodnim standardima. U suprotnom, njegova upotreba je nesiguran za pacijenta i kozmetičar.

-->>>  Luray Bustier - originalne proizvode, kupi sada, recenzije, cijena

Prvi rezultati su vidljivi nakon 3-4 tretmana. Vremenom, efekat se pojačava, jer je “Ocean Shake serum PP3 +” stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Tako na kraju, za procjenu promjene na licu bolje u 1-2 mjeseci nakon završetka naravno, u odnosu prije i poslije slike.

About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*