Miss Welt (Miss Velt) pojas-brace korekcija struku: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Žene su često u potrazi za jednostavan način da postanu tanji. Pojas-korzet Miss Welt odmah pomaže da se ispravi figura dajući mu pješčani sat oblik.

Koja je Miss Welt

Atraktivan izgled doprinosi naše samopouzdanje. Posebno kada govorimo o atraktivnosti žena. Najzavodljiviji u svakom trenutku se smatra figura u pješčani sat oblika: mali struka. Ona i pomaže u stvaranju pojas-korzet Miss Welt, efikasno, odmah, bez dijeta i vježbanja.

Godine čini ne samo lice već i oblik tijela. Tanak struk samo čini ženu seksi, a saggy trbuh, mlitavim bokove vizualno dodati godina. A ako je koža lica je potrebna posebna pažnja, efikasna krema protiv bora, tijelo odličan izbor bi pojas-korzet da ispravi struka Welt Miss

Prednost steznik u instant akciju.: korekcija tijela se događa čim utakmice je pričvršćen u struku. Sa pravim ispolzovanii zdravstveni rizici su potpuno eliminirana.

Izgled i dizajn

Peacock da ispravi struka Welt Miss je skraćena verzija korzeta, kiparstva figura, formirajući spektakularni oblik tijela. A materijal proizvodnje i dizajn u cilju dobijanja maksimalne rezultate.

Materijal

Tkanina pojas-korzet Miss Welt izabran je tako da se brace mogu nositi dugo bez doživljava nelagodu. Stoga, proizvođač odabrao sastav sa sljedećim svojstvima:

 • dobro oblikovanje sposobnost;
 • diše diše tekstura;
 • je antialergijski sastav;
 • mala debljina, koji omogućuje diskretno nositi pojas ispod odjeće.

Design

oblik korzeta liči široki pojas sa zakovica, što vam omogućava da se razlikuju veličine slike. Ona se provodi u dvije varijante: crna i Nude.

Kako

Tehnologija dvostruke kompresije implementiran u razvoju i krojenja modeliranje oblik korzeta utiče na području problem je struka. Programeri su postigli dobar rezultat zahvaljujući dvukhsloinoi dizajna. Dnu, najširi sloj, zateže trbuh i bokove, a gornji, uske i krući, formirajući osa struk, oponašajući gubitak težine.

-->>>  SnailMe (Snail Me) - Tajlandski puž krema za pomlađivanje: mišljenja, cijena, gdje kupiti

korzet uveliko poboljšava slici:

 • bez napora sa vaše strane simulira značajan gubitak težine;
 • prenosi težinu trbuha i prednji torzo u sredini, istovar leđa i poboljšava držanje tijela;
 • kompresije struk postepeno čini tanji, što postaje vidljivo bez pojasa-korzet;
 • u trenu čini ženu seksi, privlačna, uvjeren.
Body-oblikovanje pojasa djeluje sigurno, stisnuti tijela ne, da li ste dobro patentni zatvarač steznik. Ova korekcija je jedini način da se odmah poboljšati svoj izgled.

Ručni

Slimming pojas se može nositi cijeli dan, sve dok je pravilno pričvršćen (ne prejako). Osim toga, ako koristite mršavljenje gel, primjenjuje se prije stavljanja na pojas za čišćenje i suhu kožu.

Features

Treba napomenuti da je pojas-brace korekcija struku Welt Miss bolje vuče brojka blizu ispravne proporcije. Dame s velikom količinom dodatnih kilograma to će pomoći da se naglasi struk, ali tanji neće učiniti. Da riješi viška kilograma je posegnuti za drugim sredstvima, na primjer, na snazi ​​kapsule za mršavljenje.

S računa da se primjenjuju u zoni ako:

 1. bolesti genitourinarnog sistema;
 2. problema s gastrointestinalnog trakta;
 3. bolesti kože u predjelu struka.
Ako ste trudni, primjenjuju korzet je kontraindicirana! Njegov dizajn je potpuno drugačiji od izgradnje zavoja za trudnice, tako da se uređaj može se nositi nakon porođaja.

Cijena

Troškovi pojas-korzet direktno od proizvođača je niža od prodavaca. U okviru čudovište pojasa dati svakom kupcu paket modeliranje gel do pojasa od efekat na sagorijevanje masti.

Cijena za set korzet i učvršćivanje gel za stanovnike Rusije će iznositi do 1Gastrenit rubalja, za stanovnike Kazahstana tenge 9590.

Gdje kupiti

Službena ponuda sajt zatražiti povratni poziv, stavljajući zemlju stanovanja i broj telefona. Optužbe je zbog te zove direktor kompanije. Moguće je da razgovaraju o načinu isporuke i adresa na koju želite poslati paket.

-->>>  Like A Virgin krema za mišićne kontrakcije vagine: mišljenja, cijena, gdje kupiti

prodavac ima dodatni udio ponudu da kupi Miss Welt sa pull-up Bra Miss više od trećine svoje uobičajene cijene (3 komada po cijeni od 1). Kupiti samo modeliranje šorc podržavaju gluteuse ta brojka je besprijekoran iz svakog ugla.

Žene su često u potrazi za jednostavan način da postanu tanji. Pojas-korzet Miss Welt odmah pomaže da se ispravi figura dajući mu pješčani sat oblik. Ono što je Miss Welt Atraktivan izgled u velikoj mjeri određuje naše samopouzdanje. Posebno kada govorimo o atraktivnosti žena. Najzavodljiviji u svakom trenutku je smatran figura u obliku pješčanog sata: …
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*