Micronic – elektronski dizajner: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Dizajner Micronic Ruski set za mlade izumitelje. Jednostavan i zabavan način da se razvije logiku, pažnju i inteligencije kod djece od sedam godina.

O brend Micronic

Micronic autorski tim mladih pronalazača “Ampere” na čijem je čelu Kiril Korotkov. Kompanija se bavi razvojem i implementacijom kompleta i dijelova za radio. Novi pravac u svom radu set za djecu. Kao prvi esuplementtronski dizajner za prvak je Micronik je najlakši i na razumljiv i zanimljiv set isto vrijeme.

Izgled i sadržaj

U maloj zelenoj kutiji sadrži sve što vam je potrebno da se stvori više funkcioniranje uređaja. Detalji o eksperimentima može se izvesti pomoću elemenata kola, što je opisano u priloženom brošuri.

Materijal

Bebe e-dizajner Micronik sadrži standardne detalje za radiomodulatory:

 • Breadboard. Osnova na kojoj su svi uređaji idu. Breadboard eliminira potrebu zalemiti žice stvoriti kontakt. Svi ostali dijelovi su fiksne u odboru, tako da gotov izum uzima oblik i snagu.
 • otpornici 220 Ohma, 10 oma, 100 oma, 10 komada. Koristi se u strujne krugove za različite svrhe: stvaranje, pojačavanje i konverziju signala.
 • 4 tipke za mehanizme interaktivnosti.
 • Varijabilni otpornika naziva reostate ili potenciometra. Uređaj je dizajniran za promjenu u naponu snage. Vrijednost otpora je obrnuto proporcionalna propust sile otpora. Što je veći otpor, manji napon ostaje.
 • Switch mijenja smjer toka esuplementtričnog impulsa ili zaustavlja ga.
 • Photoresistor uređaj s funkcijom poluvodiča, koji mijenja otpor kada udari svjetlo.
 • Piezodynamic emituje glasan zvuk kada esuplementtrični puls.
 • 12 LED (crvena, žuta i zelena) i ndash; kada se primjenjuje tekući to svijetli. Sa diodama moguće je prikupiti svjetlo, opisan u uputama.
 • Wire-skakač (20 komada). Dizajniran za povezivanje različitih dijelova zajedno.
 • Dvadeset keramičkih kondenzatora (od kojih je deset na deset 100 nF i 10 nF). Kondenzatora akumuliraju energije za daljnje distribucije na elemente.
 • Dvadeset esuplementtrolitskih kondenzatora (10 do 22uF i 10 do 22о UF).
 • A tranzistor element sa tri terminala koji kontrolira struje u krug hrani mu ulaz.
 • IC-timer 555
 • Chip “Ili-ne” logika element za složeni esuplementtronskih kola.
 • Terminal block za sigurne veze žica za kretanje esuplementtrične energije. Sastoji se od dvije zatvorene terminala, gdje su krajevi žica fiksira stezaljke.
-->>>  Body Blendz - tijelo piling: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Ovo je običan “odraslih” stavke, izabran kako bi se zadovoljile potrebe određenih krugova. Ako želite, sadržaj konstruktora može biti obogaćen posjetite radio tržište ili specijaliziranih maloprodajnom. Predmeti iz skupa je pristanište sa bilo kojim drugim.

Designer Micronic dolazi sa informativnu knjigu, koja sadrži uputstva za sklapanje prvih esuplementtronskih uređaja djeteta. Mladi izumitelj može prikupljati uređaja uz detaljne slike. Svaki uređaj se montira na maketa i spojiti žice. Također priručnike sadrže odgovore na pitanje, šta ako je izum ne radi.

Uzimajući u obzir specifičnosti dječje igre, programeri Mikronika staviti u kartonu više finih detalja nego što je potrebno u uputstvu. To garantira rezultat, čak i ako neki od njih će biti izgubljen.

Design

Spremni dijagrama predstavljaju kombinacije elemenata u različitim sekvencama je fiksiran na maketa. Ovaj tip daje potpuno razumijevanje mehanizma procesa i logike čitavog uređaja.

U slučaju da se na dijete koje takvi programi su skrivene pod objektima različitih mehanizama i ndash objasniti; iz daljinski upravljač za televizor ili mikserom na vozilu ili svemirski brod. Radi jasnoće, jedan od kućanskih aparata, kraj života, može se pokazati u rastaviti obliku.

Specifikacije dizajner Micronic

Svaki uređaj radi: daje zvučni, vizualni ili drugi odgovor na akciju djeteta. Kosuplementtora pritisne tipku ili okreće ručicu i prima signal. Dodirnite i kreće iz mraka na svjetlo, takođe, dovesti do reakcije. Interaktivnost uključuje dijete u procesu: postaje zanimljivo razumjeti kako na uređaj, upravo ono što će se dogoditi.

Mnogi eksperimenti su praćene aktivnosti za kreativan rad, bez jasne instrukcije. Djeca vrlo brzo nauče da izraze svoje mašte. Na osnovu postojećih mehanizama moraju prikupiti novu verziju sa poboljšanim ili mijenjati svojstva.

Eksperimentalni mehanizmi uključeni u priručniku:

 • Lamp na baterije, snaga se dovodi do dioda i lampica.
 • Alarm aktiviziruyutsya zvučni signal prilikom otvaranja kontakt.
 • Svjetlo zauzvrat svijetli crveno, žuto i zeleno diode.
 • Stupid lampa dioda se upali samo kada je izložen svjetlosti.
 • Smart lampa dioda se upali samo u mraku.
 • Magic prsti krug odgovara na kolo dodir terminala prstima.
 • u boji svjetla upaliti svjetla u tri boje.
 • Skoro Royal klikom na dugme zvukove.
 • brava mehanizam reaguje na određene sekvence prečica.
 • Prekidač za hodnik svjetlo isključeno po volji tajmer.
 • Barrel sa strujom i ndash; demonstracija kondenzatora.
 • Timer.
 • Telegraph zvuka kroz pritiskanje tastera.
 • Dimmer.
 • Theremin.
 • rog zvučnik emituje oštar zvuk kada su izloženi experimentator.
 • Voz eksperiment.
 • Strobe
 • Lighthouse.
-->>>  ELECTRICITY SAVING BOX do uštede električne energije: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Kao esuplementtronski dizajner Micronic

Bebe e-dizajner Micronic ne samo da zabavlja bebu, ona ima neke obrazovne kvalitete. Pozitivan učinak na različite kognitivne funkcije djece mozga:

 • Analitičko-sintetička razmišljanja. Analiza je sposobnost uma da rastavite cijeli na njegove sastavne elemente. Sinteza je obrnuti proces prikupljanja cijeli objekt iz dijelova. Obje funkcije spoznaje razvijaju paralelno i da su strane iste analitičko-sintetičkog ili logičko razmišljanje.
 • Pažnja. Elementi dizajna može biti ne razlikuju po izgledu, ali imaju različite snage otpora ili drugih parametara. Za kreiranje radnog uređaja, ovoga principa. Je dijete uči da budu pažljivi u detalje, da shvate da naizgled mala razlika može u velikoj mjeri utjecati na rezultat čitav posao.
 • Ustrajnost. Za izgradnju jednostavan mehanizam je lako, ali nije lako. To će trajati 10-15 minuta koncentracije. U tim trenucima, dijete je primoran da sedi bez ometanja, kako ne bi izgubili male dijelove, a ne da krše red u okupljenim uređaja. Osim toga, proces nosi tako malo izumitelja, tako je zanimljivo vidjeti rezultat i da potvrdi gotove mehanizam koji će rijedak dijete ostaviti zadatak pola da radi nešto drugo.
 • Memorija. Ne zaboravite u svrhu svakog dijela i njegova uloga u cijeloj shemi nije tako jednostavno. Mnogi od njih su slični, dok su na maketa su različiti i obavljaju različite funkcije. Sve što je potrebno imati na umu, to je trening.
 • Kreativnost, mašta ​​strong>. Djeca imaju tendenciju da izmišljaju nova rješenja. To se odnosi na sve sfere života, uključujući igre. Na osnovu mehanizama, čija je izgradnja je opisano u uputstvima, oni brzo početi da se stvori nešto novo. Želja da izmisli nešto što bi moglo olakšati potrebe domaćinstva ili pomoći u nekim situacijama a tu su i manifestacije stvaralaštva, kreativnosti. Esuplementtronski dizajner daje osnovno razumijevanje principa esuplementtroničke sklopove koje podupiru i složene uređaja.
Sve kvaliteta je intesuplementtualna prtljaga djeteta najvažniji resurs. Oni su od suštinske važnosti za uspješno učenje u školi, visokoškolske ustanove, daljnje profesionalne aktivnosti i samorazvoj.

Karakteristike

karakteristike dizajner Micronic je njegova principu: to nije samo dizajner, a radio laboratoriju s neograničene mogućnosti za kreativnost. Stvaranje mehanizama u stanju privući dijete dok oslobađajući ga od ovisnosti o kompjuterskim igrama i drugim beskorisne klase, i razvoj inteligencije.

-->>>  UroForce kapsule vs ICD: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Micronic u jednom kompletu kombinira udžbenik iz fizike i matematike, i fascinantan igračka. Jedini efikasan način znajući metoda rukom pisanih otkriće provodi se u potpunosti. Razvoj logike će biti osnova za dalje proučavanje egzaktnih nauka, a fascinantne eksperimente motivirati nova otkrića.

Dizajner ujedinjuje generacije: djeca se igraju sa njim sam iu društvu djedovi i bake. U porodičnim odnosima postaju bliže.

Postavite esuplementtronskih komponenti sa svijetlim instrukcija i ndash; win-win poklon za dijete, u području interesa koji je mehanizme, roboti ili esuplementtroničkih naprava.

Prema proizvođaču, korisnički priručnik uključuje samo eksperimenti koji istovremeno posjeduje naučne vrednosti, jasnoća i jednostavnost izvršenja. Mnogi izmislio uređaja morali biti napušteno: nije ispunila zahtjeve. Preostalih uspješno položio praktični test: kako jednostavno sedmogodišnje dijete da se bavi šemu i da ga u život bez pomoći odrasle osobe. Eksperimenti sa liste date u uputstvu & mdash; rezultat pažljivog odabira.

Cijena

Troškovi djece esuplementtronske dizajner Micronic je 1590 rubalja po setu. Isporuka u regijama službe “Mail Rusije” se dodaje na cijenu. U Moskvi i Sankt Peterburgu narudžbe dostaviti kurira.

Gdje kupiti

zvaničnom sajtu prodavca nudi unosan akciju: ako naručite nekoliko kutija u isto vrijeme, kupac dobiva free shipping. To je jedan od razloga za kupovinu Micronic Ne.

Kako naručiti

Možete mjesto poretka na sajtu, kucanje u posebnom polju za svoje ime i kontakt broj telefona. Direktor kompanije “Ampere” će ga kontaktirati i razjasniti informacije poretka.

Dizajner Micronic Ruski set za mlade izumitelje. Jednostavan i zabavan način da se razvije logiku, pažnju i inteligencije kod djece od sedam godina. O brand Micronic Micronic autorski tim mladih pronalazača “Ampere” na čijem je čelu Kiril Korotkov. Kompanija se bavi razvojem i implementacijom kompleta i dijelova za radio ….
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*