M-16 sprej potencija: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Pregled sprej od M-16 medij za jačanje muške potencije sa slabim seksualne funkcije ili neizvjesnost o tome. Također radi kao afrodizijak za žene.

Problem potencije

potencije (od latinskog potentia sposobnost) je sposobnost muškog tijela da vode zdrav seksualni život.

Karakteristike dobre potencije istraživači pripisuju prisustvu jakog libida, jake erekcije i sposobnost da ejakulira (orgazam), prosječno trajanje snošaja za najmanje 3 minute.

Nažalost, to je trenutno jedan od najčešćih muških bolesti je smanjenje potencije. I oni pate od erektilne disfunkcije, stari i mladi predstavnici jači pol. Jedan od razloga koji utiču na pad potencije, otpustite emocionalni, fiziološki, i egzogeni, koji su često u kombinaciji jedan s drugim. Među njima su:

 • stalnim stresom koji proizlaze iz porodice, problemi rada, utjecati prvenstveno libido, što je dovelo do erektilne disfunkcije;
 • umor;
 • bolesti kardiovaskularnog, endokrini i nervni sistem;
 • patologija mokraćnog sistema;
 • štetnog djelovanja alkohola i pušenje;
 • negativan uticaj terapije.
Faktori koji utiču na erektilnu disfunkciju, odnosi nepravilan seksualni čin.

Što je M-16?

M-16 je poznati i dokazani lijek za dobivanje stabilnog erekciju neposredno prije odnosa. Djeluje direktno na polni organ muškaraca, radi se transdermalno (kroz kožu), tako da je efekat se javlja u prva 2 minuta nakon primjene.

Na taj način čovjek, niste sigurni u svoje erekcije, zaboraviti uzbuđenje i dobiti zadovoljstvo iz komunikacije sa svojih izabranika. Uostalom, u pravo vrijeme, on će morati uzeti malo vremena da uđem u najboljoj formi za pomicanje odnosa na novi nivo. M-16 povećava nivo pobude i žene.

Seksualna intimnost je važan dio odnosa muškaraca i žena. Sklad ili nesklad u ovom području ima veliki utjecaj na povjerenje partnera za sebe, jedni druge i odnosa u cjelini.

Kako

M-16 uzrokuje protok krvi u genitalije zbog aktivnog sastava. Dovodi u muškaraca, penis dolazi u stanju uspravno, a žena se povećao osjetljivost ženskih organa. Oba spola takve pripreme je potrebno kada nema dovoljno uzbude, s nemir, nervoza ili umor. To će vam pomoći da u potpunosti uživati ​​u proces, dobiti maksimalno zadovoljstvo i pokazati svoje najbolje strane: kao strastveni partner.

 • Ublažava nervozan stanje, omogućava vam da se opustite i predaju uzbuđenje.
 • Ubrzava pojavu erekcije, što ga čini pun, jak i dugotrajan.
 • poboljšava cirkulaciju krvi u organa male karlice, povećava ženski osjetljivost.
 • je prevencija stagnacije u genitalnom području, sprečava adenom prostate i raka.
Recovery potencije uz pomoć spreja moguće je za većinu tipova erektilne disfunkcije. To je efikasan, siguran i nema neželjenih efekata kao što su ovisnosti.

Sastav

Sredstva za potenciju od M-16 ima oblik sprej i sadrži kompsuplements supstanci koje pokazuju biološku aktivnost.

 • L-arginin . Supstance odgovorne za sintezu testosterona i ndash; hormona muške snage odgovorne za dovođenje u predstavnike jake pola čovječanstva.
 • Guarana (ekstrakt). Izvod iz ove biljke jača potenciju, što dotok krvi jednog člana koji utiču na kvalitet i trajanje erekcije.
 • Glycine . Aminokiselina, olakšava uklanjanje nervoze, što može biti prepreka za visoko kvalitetne seks. Osjećaji o lošem ishod predmeta, strah da je tijelo u ključnom trenutku, ne, ne vjeru u sebe. Glicin ublažava nervozu i daje mir uma i povjerenje.
 • Magnezij . Ovaj mineral u tragovima poboljšava cirkulaciju krvi. Kada kožni izlaganje spreja, aktiviziruyutsya cirkulaciju krvi u genitalnih organa. Pored poboljšanja seksualnu funkciju, na 1.021 smanjuje rizik od zloćudnih tumora (rak prostate).
Sredstva za potenciju u M-16 sadrži sigurne supstance koje su u kombinaciji sa svakim drugim u isto vrijeme riješiti stvarni problem erektilne disfunkcije i rad za budućnost, unapređenju zdravlja muškaraca u General .

instrukcije upotrebe

Prednost fondova, M-16, te u jednostavnosti njegove upotrebe. Sprej jednostavno sprej za penis, pa je počeo da radi. Odmah prodiru kroz kožu, aktivni sastojci započeli proces jačanja protok krvi u kavernoznog (kavernoznog) tijela vlasti. Koristeći M-16, a ne nužno da se vijoriti ispred partnera. A mali sprej se može diskretno nositi u džepu.

-->>>  Lipoxins (lipoksin) je mršavljenje kapsula: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Svjedočenje

M-16 se koristi u slučaju bilo kakvih poteškoća s erekcijom:

 • Umor, tokom umor, emocionalne ili fizičke, član ne javljaju ;
 • Smanjenje erekcije kada se koristi kondom;
 • uzbuđenje, nesigurnost u njegovom muškom solventnost.

Kontraindikacije

U sastav spreja ne sadrži vysokoallergennyh komponenti, pojava strane reakcije su praktično eliminirana. Nema razloga da ga koristite u slučaju pojedinačnih netrpeljivosti jednog od aktivnih supstanci. Doktori savjetuju oprez sa M-14 kada je:

 • koži penisa ili upalne procese
 • genitalne infekcije, u akutni i hronične bolesti, bez konsultacija sa urolog
Ako par ne koristi kondome, čovjek mora biti siguran da je njegov partner toleriše svaku komponentu sprej.

Komentari doktor

Semin Vasily Ivanovič, doktor-androlog:

“Preporučujem da koristite sprej za potenciju od M-16 pacijenata različite dobne skupine. No nuspojava i kemijskih steroida u sastavu daje pravo da imenuje phytocomplex čak i mladi pacijenata ispod 25 godina starosti. za problem ranog ejakulacije i nedostatak povjerenja u svoje sposobnosti zbog nedostatka seksualnog iskustva.

rezultat ne može više čekati Happy i sa pacijentima i njihovim partnerima jedini oprez i ndash;.. strogo pridržavanje uputstva, kao neki aktivni sastojci mogu izazvati alergiju, ili izazvati palpitacija srca “.

Cijena

cijena lijeka na mjestu proizvođača je smanjena za 70%, što čini kupovinu pristupačne za svakoga.

Sprej se sprovodi na teritoriji Rusije i Ukrajine. To košta (uz popust):

Gdje kupiti

Da bi se izbjegla kupnje krivotvorenih može biti samo u jednom slučaju i ndash; obavlja kupovinu na službenoj web stranici. Kupiti M-16 od proizvođača lako kroz poseban esuplementtronskoj formi u kojoj morate napustiti kontakt. Predstavnik prodavca će vas nazvati.

Pregled sprej od M-16 medij za jačanje muške potencije sa slabim seksualne funkcije ili neizvjesnost o tome. Također radi kao afrodizijak za žene. Problem potencije potencije (od latinskog potentia sposobnost) je sposobnost muškog tijela da vode zdrav seksualni život. Karakteristike dobre potencije istraživači pripisuju prisustvo …
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*