Kopija IPhone 7: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Za ljubitelje lakonski stil i velika imena ne žele da troše veliki novac na najnoviji model iPhone 7, pristojan primjerak bi bio veliki kompromis.

Kvalitativno kopija iPhone 7 nije jeftin kineski lažni, i to je pristojan smartphone, gotovo ni na koji način inferioran u odnosu na original, nekim trenucima čak i premašuje to. Odličan način da se uštedi novac, da bi se s vremenom, mode, i ironičan osmijeh na vidiku ovog AU-gadget koji su koštali vlasnik polovine porodični budžet.

Kada je u pitanju pametni telefoni, postaje očigledno da je reper su Apple uređaje, odlikuje besprekorno elegantan izgled, pouzdanost, jednostavnost upotrebe. Američka firma prvi put ušao na tržište sa touch smart phone, do današnjeg dana zauzima vodeću poziciju u prodaji ovih gadgeta. Međutim, što je jasan nedostatak je visoki troškovi iPhone 7 i iPhone 7 plus, zbog kursa, a ulaganja kompanije u promociju brenda.

Za one koji ne žele platiti za oglašavanje američke kompanije, postoji potpuna kopija iPhone 7, koji će napraviti dobar utisak čak i na lojalne fanove Apple.

Izgled

Po prvi put pokupiti replika koja se nevoljno izgubljen, što počnete da sumnjam da ovo nije pravi IPhone. Proizvođači došao na kopiranje vrlo ozbiljno, na prvi pogled, pametni telefon ne razlikuje od originala, ali mala razlika će se uočiti da višegodišnja moć korisnik & ldquo; Apple & rdquo; telefone.

Materijali

U proizvodnji kopiju iPhone 7 materijale koji se koriste, izgled, kvaliteta i karakteristika što bliže onima koji čine originali.

 • Torbica je napravljena od visokokvalitetnog metala sa zaštitom od ogrebotina, oštećenja raznih vrsta.
 • Ekran je napravljen od stakla, precizno zarobljeni boju i jasnoću slike. Ekran je također zaštićen od ubacujući, otiske prstiju.
-->>>  Black Mask - maska ​​mitesera: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Svi proizvodnih tehnologija u odgovaraju u fabrikama Apple. Tajna je da su informacije o inovacijama ima širi u druge tvornice, uključujući i na Tajvanu, gdje iskusniji ruke i savjesno stvoriti pristojan analoga iPhone 7 i iPhone 7 plus. Vrijednost takvih proizvoda je znatno niža od originala, a pouzdanost i izgled ni na koji način inferioran.

Design

uzdržanost, nedostatak rezervnih dijelova i mdash; adut najnovijih modela iPhonea. Uprkos tome, izgleda kao vrhunski proizvod, stvaranje svog vlasnika ugled stilski estetike.

Tijelo je tanak, s glatko zaobljeni tranzicije površine. Na dlanu leži sigurno menadžer lako nositi sa jednim palcem. Na zadnjem panelu uređaja razmeće potpuno Bullseye. Glavna kamera malo viri iznad poklopca, a pored njega tu je flash za jasne slike. Lokacije svih dugmadi na zaobljenim okrenut precizno replicira original.

utisak proizvodi gadget ovisi o boji kućišta.

 • U crnu verziju iPhone 7 je usporediva visa & mdash; ovo je olakšan glatke linije, sjajan sjaja, koncizan detalj.
 • slučaj Gold je nagovještaj da je Bohemian, spravicu liči skupo dizajner nakita.
 • Silver klasična verzija, će odgovarati mladi student i odrasle ozbiljan biznismen & mdash; to je univerzalna, ali nije trivijalna.

Kako to radi

Kopiraj iPhone 7 radi na Android platformi, spolja prerušen u IOS ikone, dizajn utakmicu. Kada uključite pametni telefon će se pojaviti na ekranu, tradicionalni čuvar ekrana sa Apple. Operativni sistem se povremeno ažurira, pouzdan, vrijeme testiran i mdash; najbolja opcija za igranje, web surfanje, društveno umrežavanje. Brzine i pokretanja aplikacija nije zadovoljavajuća. Senzor reaguje na dodir, ali samo onoliko koliko je udobna, i.e. ne & ldquo; buđenje & rdquo; iz svakog slučajnog dodira.

Sučelje je u potpunosti Russified, a rad kompetentno i učinkovito: nikad nisu našli kineske znakove grijeh nego jeftina kopija. Postoje tradicionalne i ldquo; IOS & rdquo; Funkcija & mdash; TochID, glas asistent, kao i premijere sedmog modela i ldquo; dnevni & rdquo; fotografija. Analogni iPhone 7 pohvaliti opcija kontrole pokreta, pametan promotivni ekrana i pametna pauze.

-->>>  Bonatex - serum protiv bora: mišljenja, cijena, gdje kupiti

replika je opremljena kamerama, ponovno mogućnost originala:

 1. autofokusa i fokusirati se željeno područje slike na dodir;
 2. flash;
 3. mogućnost panoramskog snimanja;
 4. snimke visoke kvalitete.

Uređaj je kompatibilan sa SIM kartice bilo koje mobilne mreže je podržan od strane male veličine Nano Sim. Postoji mogućnost povezivanja na Wi-Fi i Bluetooth 2.0. Kopija tako uvjetovati da je memorija telefona spasila zvona i pozadine, što iPhone može identifikovati na prvi pogled i zvuk.

Ekran je dovoljno svijetao, precizno prenosi sve nijanse boja. Svjetline može automatski prilagoditi u zavisnosti od ambijentalnog osvjetljenja.

Napomena pogodan za slušanje muzike, gledanje filmova, zahvaljujući odgovarajući ekran dijagonale i reprodukciju zvuka visoke kvalitete. Slušalice čisto, bez uplitanja prenosi muziku i glas u razgovoru.

Kopija iPhone 7 ima prednosti u odnosu na druge gadgete:

 1. prepoznatljiv izgled, iz ambalaže u dijelove tijela, zahvaljujući njemu, vlasnik će biti usvojen do čak i pretenciozno krugovima društva;
 2. tri opcije boja, govorimo o različitim karakterne crte i sklonosti;
 3. dva visoke rezolucije kamere za snimanje svih važnih događaja, opremljena najnovijim i ldquo; Chips & rdquo ;;
 4. proširivu memoriju koja vam omogućava da se ne ograničava na čuvanje željene informacije, bez ugrađenog gigabajta;
 5. pristup popularni mobilni prodavnicu sadržaj za preuzimanje svih potrebnih programa, glazba, teme, slike i filmove i knjige.

Smartphone & ldquo; nadjačati & rdquo; bilo koji od popularnih igara, aplikacija za rad i igru, a baterija može da se puni dovoljno dugo da to ne svuda nositi punjač.

Specifikacije

Pored atraktivan izgled potpuna kopija iPhone 7 dobio pristojan sadržaj koji je u skladu sa svim najnovijim trendovima u svijetu pametnih tehnologija.

 • CPU: Spreadtrum6815
 • Video kontroler: PowerVR SGX531
 • Interface: Android OS 4.2 sa mogućnošću nadogradnje
 • SIM kartica bilo koje veličine Nano
 • Baterija: Li-ion kapacitet 2000 mAh
 • Ekran: dijagonalu od 4,7 inča, kapacitivni, uz podršku Multitouch; proizveden od strane Sharp, rezolucija je QHD 854: 480
 • Memorija: ugrađena & mdash; 4GB, proširiti sa microSD
 • Kamera: prednja kamera 3.2 megapiksela, glavni i mdash; 8 megapiksela
 • Kućište: Dimenzije i mdash; 140: 68: 8 mm; boja & mdash; crna, zlatna, bijela (srebro)
-->>>  Uralin - lek od prostatitisa: mišljenja, cijena, gdje kupiti

U kombinaciji, ovi detalji stvaraju veliki moderni smartphone sa pojavom popularnog luksuznih gadget, koja je predmet želje miliona.

Nakon što je prvi put pokrenete telefon, preporučljivo je da se u potpunosti isprazniti bateriju dok se gadget gasi. Onda bi trebalo naplatiti do 100% baterije. Ovaj postupak je bolje da ponovi dva ili tri puta u prvim danima korištenja produžiti trajanje baterije.

Features

Kopija iPhone 7 dolazi u kutiji, koja je potpuna analog originala: pakovanje mogućnost brend ikona Apple, slika gadget, etikete.

Paket uključuje sve dodatke potrebne za pouzdanu dugoročnu rad pametnog telefona:

 • originalni punjač;
 • slušalice sa mikrofonom;
 • USB Lightning kabel.

Sve karakteristike kopiju iPhone 7 je u potpunosti u skladu sa zahtjevima modernog života, će postati nezaobilazan asistent u svakodnevnom poslova, će vam pomoći da se osjećaju dio visokog društva.

Cijena

Troškovi replika ne može biti preniska, jer proizvođači koriste visoko kvalitetnih materijala & nbsp.;

Gdje kupiti

Kako bi se kupiti kopiju iPhone 7, bolje je da ode na službene stranice i primijeniti u potrazi za jeftinije kopije ne posrnuti na proizvod je lošeg kvaliteta. Resurs nudi dostavu na bilo koji grad u kome ste: u Moskvi, Sankt Peterburgu i Kijevu.

Za ljubitelje lakonski stil i velika imena ne žele da troše veliki novac na najnoviji model iPhone 7, pristojan primjerak bi bio veliki kompromis. Kvalitativna kopija iPhone 7 nije jeftin kineski lažni, i to je pristojan smartphone, gotovo ni na koji način inferioran u odnosu na original, nekim trenucima čak i premašuje to. Odličan način da se spasi …
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*