HD ekran za vozača: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Pregledajte zaštitne HD ekran, koji pomaže vozačima da budno motriti na putu i hvatanje najsitnijih detalja na put, čak iu jarko svjetlo sunca.

Izgled HD zaslon

HD ekran je najnoviji razvoj, u stanju je da se značajno poboljša kvalitet pregled svake pjesme u sunčano vrijeme. To je važno na dug i zamoran putovanja kada sunce uđe u očima vozača. Prema tome, svjetlost ga čini rastrojen, nepažljiv, što dovodi do bolova u hramovima i oči. Za prevazilaženje ovih negativne aspekte i stvorio zaštitni HD ekran.

Design

Sunčane naočale obično imaju previše tamna objektiva. Većina ovih dodataka i je kontraindicirana za nošenje dok jahanje, jer su u stanju da iskrivljuju detalje.

HD ekran ima dvije specijalne filtere i lijepo ton. To malo mijenja nijanse okolni prostor i čini ga detaljnije više oštar i jasan. Razvoj i nosi sa sjajem svjetlila i opor bijele boje, koja postaje snijeg na direktnom suncu.

Materijal

A materijal koji se koristi za zaštitne HD ekran je potpuno transparentno, a ne ometa vidljivost ili preglednost u svim vremenskim uvjetima. Filteri u potpunosti u skladu sa certifikatima, nemaju otrovne tvari u svojoj strukturi i nisu opasne za ljude.

Protoplay odsjaj ekrana je mnogo bolji od vizira iznad sjedala vozača svakog automobila. Glavna razlika je u tome zaštitni HD ekran za vozača sužava opseg vizije stazi. To čini uređaj kao udoban kao moguć.

Kako funkcionira?

Akcija ekran za vozača dovoljno jasan. Spustio vizir pomaže odmah raziđu, ulazi u oči i na lice svijeta vozača. Sama po sebi, vizir ima neutralan nijansu koja ne isključuje detalje snimanje tokom putovanja. Još jedna razvoj je u mogućnosti da se poboljša vidljivost. Vizir radi se brzo kreću i male objekte na stazi precizno definisana, ne razmarivaet, nemojte ih prikriti.

-->>>  Intoxic - pouzdan način parazita: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Upotreba ove inovacije dovodi do mnogih pozitivnih rezultata i uključuje značajne prednosti:

 • Poboljšava vidljivost staze sa niskim spaljivanje sunca.
 • znatno olakšava vidljivost u zimu, vedro, kada sunčevih zraka pada na površini snijega.
 • promovira bolju vidljivost noću , ubacivši svjetlo od svjetla dolazećih automobila.
 • Omiljeno vas od odsjaja koji se mogu pojaviti na područjima blijedi vjetrobransko staklo.
 • ne ograničava recenziju , uz transparentnu strukturu.
 • Eliminira potrebu da nose sunčane naočale .

HD ekran je također veliki opušta vid, koji ima prijatan, blag okus. Sada oči vozača su umorni i ne napeti se, kao što se događa u slučaju kada se direktno zrake sunca prisiljeni da stalno žmiri inercije.

Specifikacije i značajke

Zaštitna HD ekran za vozača na uređaju. Razvoj takvih stručnjaka potrebnih dodaci su uključeni u više od jedne godine. Ona ima samo tri komponente:

 1. Zaštitna filter “dan” je put spasenja od sunčevih odsjaja, refsuplementsije, prekomjerna svjetline grede po danu. Filter savršeno uklanja svjetlo niskog sunca, preplave oči u večernjim satima.
 2. Zaštitni Filter “noć” je jednostavan mehanizam savladava svjetlila i Windows. Filter daje okruženju mekši nijansu, ne zatamnjivanje, ali samo poboljšanje vidljivosti ceste.
 3. U pričvršćivanje element je univerzalan, bez obzira na auto koji u vlasništvu. To je pogodan za sve automobile, s lako i brzo & mdash; u roku od jedne sekunde. Odvojite zaštitni HD ekran, kao i je jednostavna i sigurna.
Dva filtri su u mogućnosti da se pojednostavi pogon za velike udaljenosti, za poboljšanje Outlook i napraviti panoramu čak i svijetle grad jasan. Očima vozač će prestati da prekomernog rada, a glavobolje od stalnog škiljenja će ostati u prošlosti zauvijek.

Akcija HD ekran i njegova primjena

HD ekran ne zahtijeva instrukcije. Njegova upotreba i instalacija je tako jednostavan da možete nositi s njima možda mladi ili početnik vozača. To je dovoljno da se osigura uređaj u kabini vašeg automobila, preliminarni primjeri onoga što će se raspored ekrana biti zgodan moguće. Ova akcija traje nekoliko sekundi, a ne uzrokuje poteškoće.

-->>>  Denta Seal - mišljenje, cijena, gdje kupiti, originalni, kliknite ovdje

Promijeni filter u zavisnosti od doba dana i proizveo vrlo lako. Samo ispustite željeni filter i nastaviti na autoputu. Ako se tokom vožnje noći zamijenio dan, podignite dan filtera i niže filter “noć” za nastavak nastavak putovanja u najbolje moguće uvjete.

Features

Ekran ima puno prednosti. Upotreba je posebno važno u onim posebnim slučajevima:

 • Ljudsko oko je posebno osjetljiva na jakom svjetlu.
 • Motorist nema jasnu viziju.
 • Vozač provodi na putu više od 5 sati dnevno.
 • predstojeće putovanje je posebno dugo.
 • Vrijeme magle i postoji potreba da se poboljša kontrast životne sredine.

Univerzalni HD ekran za vozača savladava dosta neugodnosti tokom vožnje. Napomenu da je ovaj jednostavan i praktičan mehanizam može biti korisno da svaki vozač. Uređaj može miješati samo u sljedećim slučajevima:

 • Kada nosi šofer zatamnjena čaše ekrana neće imati željeni učinak.
 • Posebno loš vid, komplicira bolesti oka kao što su katarakta.
 • Ekran može ugroziti udobno kretanje apsolutno lit ceste noću.

Sve u svemu, ovo je novost za auto, osim gore situacije, to je pogodan i višenamjenski. Važno je da se prijave svoj pristup i uzeti u obzir sve moguće poteškoće u korištenju ekrana, tako da ne naškodi vlastite udobnosti.

Cijena

Troškovi ekrana u potpunosti opravdava svoju funkcionalnost. Kupiti HD ekran sada sa sajta proizvođača po cijeni od 1490 rubalja u Rusiji ili 499 hryvnias u Ukrajini. Specijalno za kupce profitabilan kampanju, prema kojem pri kupnji dva ili više zaštitnih ekrana, shipping je potpuno besplatno. Cijene u Harkovu i drugim regijama Ukrajine se ne razlikuju.

Gdje kupiti

Kupi pravi zaštitni štit za auto samo na službenoj web stranici dobavljača. Time se osigurava najniže cijene proizvoda i njegova apsolutna kvaliteta. Budite oprezni i čuvajte se web stranice prevara. Kada kupujete ekran od trećih strana stranicama, moguće je kupiti neispravan proizvod bez dozvole i po znatno napuhane cijene.

-->>>  a Bump Stop krema od hallux valgus: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Za naručivanje sa zvaničnog sajta samo napišite ime i kontakt broj telefona. Kompanija će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Vreme prijema naloga može potrajati od 5 do 20 dana.

Ako živite u Zaporožje i drugim regijama Ukrajine, plaćanje za robu će biti u pošti. Budite oprezni ako kompanija traži avansno plaćanje, to znači da ste otišli na web stranici na napadače.

Pregled zaštitnih HD ekran, koji pomaže vozačima da budno motriti na putu i hvatanje najsitnijih detalja na put, čak iu jarko svjetlo sunca. Izgled HD zaslon HD ekran je najnoviji razvoj, u stanju je da se značajno poboljša kvalitet pregled svake pjesme u sunčano vrijeme. To je važno na dug i zamoran putovanja kada sunce uđe …
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*