Flying miljenik igračke: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Slim Jeggings može sakriti nedostatke nesavršene oblika postali vizualno mršaviji od 1-2 veličina

Contents hide
2 Flying miljenik igračke Toys33 opinion9,291 Pregleda sve najvažnije informacije u 1 klik 1 Ko su vrhuške? 2 nalik na igračke? 3 za upotrebu 4 Kako igrati 5 Šta je koristan? 6 Tehnički parametri 7 Cijena 8 gdje kupiti leteće miljenik? 8.1 Kako naručiti? 9 Ocjena Pregled igračaka za djecu letenje minion . Smiješno crtani film miljenika vole ne samo djeca, nego i roditelji. rođenje djeteta je najbolja stvar koja se može desiti osobu. Sposobnost da se bebe poklone & mdash; lijep funkcija roditelja. Ali postoji jedan “, ali”! Djeca brzo gube interes za sve novo. Čak je i zgodnih transformatora ili modna Barbie uskoro umoran, i dijete, što u dućan s igračkama ponovo pita: “Kupi ovo!” Na žalost, novac ne raste na drvetu, a ne pada s. nebo. Zbog toga stalno da zadovolji trenutne hir deca roditelji jednostavno nisu u stanju da. Povremeno moram reći ne. Onda razočaran dijete naporom hoda kući pognute glave i usne, razmišljajući, “Opet igraju sa starim igračkama!”. Ali ponekad postoje igračke, da se opet i opet ti se vratiti. Među njima vrhuške. Ko su vrhuške?
2.11 Features
2.11.2 prednosti Jeggings < / h3> Ovo su glavne prednosti tajice s mršavljenja efekt Slim Jeggings: Comfort, udobnost, praktičnost; Ljepota, atraktivnost, zavodljiv pogled; Slimming efekt, i omogućava da ispravi brojke nedostataka; Mod ern dizajn, zahvaljujući kojoj je Fashionista će uvijek ostati u trendu; Low cost; više boja; Nedostatak elemenata za pričvršćivanje, minimalni broj šavova; Gustina, neprozirnost tkivo; Može da nose pantalone u hladnom vremenu zbog prisustva male Bouffant na unutrašnjoj površini; Terapijske efekt; sposobnost da se stvori bilo koju sliku
-->>>  MultiSlim - mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada
Cijena

Koja je

& nbsp;.

Flying miljenik igračke

sve najvažnije informacije u 1 klik

 • 1 Ko su vrhuške?
 • 2 nalik na igračke?
 • 3 za upotrebu
 • 4 Kako igrati
 • 5 Šta je koristan?
 • 6 Tehnički parametri
 • 7 Cijena
 • 8 gdje kupiti leteće miljenik?
  • 8.1 Kako naručiti?
 • 9 Ocjena

Pregled igračaka za djecu letenje minion . Smiješno crtani film miljenika vole ne samo djeca, nego i roditelji.

rođenje djeteta je najbolja stvar koja se može desiti osobu. Sposobnost da se bebe poklone & mdash; lijep funkcija roditelja. Ali postoji jedan “, ali”! Djeca brzo gube interes za sve novo. Čak je i zgodnih transformatora ili modna Barbie uskoro umoran, i dijete, što u dućan s igračkama ponovo pita: “Kupi ovo!”

Na žalost, novac ne raste na drvetu, a ne pada s. nebo. Zbog toga stalno da zadovolji trenutne hir deca roditelji jednostavno nisu u stanju da. Povremeno moram reći ne. Onda razočaran dijete naporom hoda kući pognute glave i usne, razmišljajući, “Opet igraju sa starim igračkama!”. Ali ponekad postoje igračke, da se opet i opet ti se vratiti. Među njima vrhuške.

Ko su vrhuške?

industriji animacije stalno podstiče velikog interesa djece novim zabavama. Svake godine na desetine novih super animacije, glavni likovi koji će uskoro biti na policama trgovina u obliku igračaka. Nije zaobišla ovaj sudbina i najpoznatijih vrhuške dugometražnih crtića “Despicable Me” i “Despicable Me 2” (2010, 2013 respektivno).

U ljeto 2015. godine premijerno prequel od ove trake pod jednostavan nazivom “vrhuške”. Box Office povijest o nastanku malo poslušnika svih zlikovaca na vrhu $ 1 milijardu. Smiješno, zabava, srednja, planovi koji su stalno se razbije, osvojio milione fanova među djecom i odraslima. Ako je bivši popularnost žute mladih bili su na nivou Jessie i Buzz iz “Toy Story”, danas je mala stvorenja pred svima.

Runaway uspjeh čudna stvorenja je u svojim izgledom i karakter. Animatorima pokušao da prikaže pomoćnici zlikovaca moguće smješnije. Oni su došli sa oblik nalik cilindričnog plastičnim kutijama od jaja “Kinder surprise”. Stavi ih round “Potteresque” poena. Dodali su smiješno oči i naučio ih da govore posebnim jezikom.

Prema scenariju, žuti stvorenje je rezultat genetske eksperimente. Oni imaju sposobnost da sjaj u mraku. Oni ne moraju svemirska ostati u svemiru. Glupo, ali smiješno humor djecu i dopala masovnu publiku. Marljivost i revnost kojom obavljaju zlo posao, samo šarm

& nbsp;.

Uspjeh animiranog filma brzo je koristio poduzetnih proizvođača, koji je pokrenuo precizna kopija šarenih nakaza . Radost djece, a danas ne postoji ograničenje! Meki, tvrdi, plastični, vunene, kreće, pjevanje, ples …. Neki stvorenja jednostavno ne proizvodi

Toy & mdash!; apsolutni hit 2015. godine mali žuti šaljivdžije s propelera uživao hiljadama dece. Popularnost najnovije zabave uzima maha.

Kako izgledaju kao igračke?

Od svih ljudi od najvećih ljubavi poslušnika su Dave i Stuart. Dave & mdash; tanak dva-eyed smajli čija je kosa je uvijek češljana u sporednoj rastanak. Stuart jednooki čovjek sa kosom viri u različitim pravcima. On je vrlo ljubazan i iskren. Ova dva lika su zaradili privilegiju leti zajedno sa svojom decom

Pojava svake igračke što bliže originalu:. Žuti figura u plavom kombinezonu, okrugle smeđe oči, ogromne naočare i širok osmijeh. Dodatni elementi malo zlikovaca su propeleri ugrađeni u centrima vrhova. Oni se sastoje od četiri lopatice: dva dna, dva vrha. Na “đonom” gumb za uključivanje / isključivanje i senzor crno.

obojen smiješno animiranih likova pažljivo, svi detalji su jasno definirani. Plastične od kojih su izrađeni, prilično izdržljiv, prijatna na dodir. Oštrih uglova i bez neravnina.

Pakirano miljenika Dave i Stuart u čvrstu kartonsku kutiju sa slike u boji. Prednji dio je ambalaža izrađena od tankih transparentnih sintetičkih materijala. Ovaj miljenik se održava u prozirnu plastičnu list sa udubljenim kontrolnoj ploči i USB punjač.

Kontrolna ploča je obojen u žutu boju. Na prednjoj strani je dugme za napajanje, dugme da ode u režim dodir, kontrolu poluga, svjetlosni signal. Na poleđini je opremljen pretinac za mizinchikov baterije.

Ručno

Zanimljivo pravilno funkcioniranje izuma daju baterije (na slici) i tri AAA baterije (daljinski upravljač). Na račun uskladištene energije i signale iz daljinskog upravljača propelera iznad žute brojke početi da se brzo vrti. Leteće igračke miljenik raste, a onda polako pada. Koraci se ponavljaju onoliko puta koliko želite.

Za punjenje baterije, jednostavno povežite s jedne strane priloženog punjača na računalu, tabletu ili telefona. S druge strane da se ubaci u otvor na “đonovima” heroja. Postupak punjenja traje oko 25-30 minuta.

Embedded na slici senzora reagirati na pristup prepreka. Oni “push” interaktivne zabave sa površine, ako je panel omogućen režim dodir.

Kako igrati

 1. Nakon raspakiranja kutiju, prvo instalirajte baterije u daljinski upravljač. Baterije se obično naplaćuje, ako ne, napunite ih.
 2. Uključite oba uređaja miljenika. Za ovo potpisao na standardan način tipke (ON / OFF). Nakon uključivanja crveni treperi pokazatelja spremnosti.
 3. Stavite Stewart (Dave) na ravnu površinu i usmerite ga daljinski. I novi inženjeringa moguće je držati u rukama i da vodi dlanu.
 4. Uz pomoć poluga dati figura u aktivnom pokretu. Podići i spustiti ga kada želite. Kada isključite senzor i neblagovremene prenošenje ručicu u gornjem položaju, to će srušiti na pod. Nije pokvarena, izračunat na veliki broj kapi.
 5. Kada će senzor asistent zlikovaca početi iz raznih površina (npr stol ili dlan) na svoju ruku.

< p> pronalazak leti vertikalno. Ruka može potrajati dva položaja: “Up” / “Down”. Normalno naleta je 10-15 minuta. Visina se može podešavati neovisno.

Što je koristan?

Najnovija interaktivne igračke leti miljenik ima pozitivan utjecaj na cjelokupni razvoj djeteta.

 1. Razvija koordinaciju i fine motorike. Za upravljanje čudo izum, neophodno je da se stalno skloni male ručice i mdash; poboljšava fine motoričke sposobnosti i spretnost. Igra je u pratnji kontinuirano kretanje. Dijete može skočiti, puzati, trči za kretanje avionom pronalaskom razvijajući vestibularnog sistema i orijentacije u prostoru.
 2. budi maštu, fantazija. Uvod smiješno figura u njihovim odličnim avanture uvijek će obogatiti i oživljavaju unutrašnjost svijet djeteta.
 3. Ne postoji interes u zakonima fizike i prirode. Djeca će žele da nauče kako se radi pronalaska. Posegnuti za znanjem.
 4. Poboljšava sveukupno zdravlje. igraju sa miljenika možete na otvorenom (vježbanje, obogaćivanje kisikom).
 5. podiže raspoloženje. Fun aktivni hobi sa svjetski poznatim likovima iz crtanih filmova će pozitivno utjecati na emocionalno stanje djeteta.
Akvizicija će biti najupečatljiviji događaj u životu svoje voljene dijete. Oni će donijeti puno radosti i pozitivan utjecaj na razvoj mladih ljudi

Tehnički parametri

& nbsp;.

 • Figure visine od 5,5 ili 6,5 cm;
 • Širina brojke je 5.5 ili 3.5 cm;
 • Visina propelera i ndash; 6 cm;
 • širina propelera 14 cm;
 • Dužina daljinskog 8 cm;
 • Širina panela 4 cm;
 • dužina Wire 60 cm

Pakiranje:

 • Širina & mdash; 19 cm;
 • Rast & mdash; 20 cm;
 • Debljina & mdash; 5 cm

Cijena

iznos gotovine da ćete morati dati da bi igračku leti miljenik, ovisi o dvije komponente. Prvi je trošak proizvoda. Drugi & mdash; troškove isporuke

& nbsp;..?

Troškovi prijevoza određuje se na udaljenosti od vašeg regiona

Gdje kupiti leteći miljenik

< p> visoka popularnost miljenik leti igračka sa daljinskim upravljačem doveo do talas prevare. Mali zlikovci su izrađene od niske kvalitete plastike, loše boje, otrovne boje, neuspjeh umetak, itd osigurati da je kupovina nije gorko razočaranje za vas i vašu bebu, potreban vam je odgovoran pristup izboru prodavatelja. A neispravan proizvod ne samo da može uznemiriti dijete, ali i negativno utjecati na njegovo zdravlje. Samo zvanični distributer, rade direktno sa proizvođačem da garantuje autentičnost kvaliteta proizvoda i 100%. Čuvajte

Kako naručiti

Da biste kupili leti miljenik treba da:?.

 1. Idi na zvaničnom sajtu implementatora
 2. poseban oblik da napuste svoje podatke (ime, kontakt telefon).
 3. Pričekajte za poziv.

Zaposlenik dilera će vas nazvati i volje navesti detalje naloga. Uz to, moći ćete da razgovaraju o detaljima isporuke, plaćanja, povratak, garancija. Nakon potvrde kako ćete samo morati čekati kada će paket doći u vaš grad. Način rada call centra:. Svakodnevno od 08.00 do 22.00 GMT

Dostava miljenika, transportnim služba ruskog post. Plaćanje se vrši po dolasku igračke pošti vašeg grada. U mjestu možete osigurati sigurnost proizvoda, autentičnost kupovine, za provjeru integriteta ambalaže, itd Ako ste zadovoljni, slobodno plati za kupovinu i isporuku poštanskih radnika. On će poslati novac prodavatelju.

Stanovnici kapitala i Sankt Peterburgu mogu dobiti njihovu kupovinu na drugi ili treći dan nakon naručivanja. U dasuplemento regijama Rusije parcele može potrajati i do 2 tjedna.

Zvanični distributer posluje u skladu sa zakonom kojim se garantuje pravo na povratak robe u roku od 14 kalendarskih dana od datuma kupovine ( “O zaštiti prava potrošača “). Također, prodavac garantuje tajnost svim fazama transakcije i ličnih podataka. Miljenik sa daljinskim upravljačem testiran prije isporuke temeljito testirani. Detalji o politici privatnosti i garancije koje prodavac, opisano na web stranici.

Sada znate kako naručiti, kako se puni i kako se igra sa novim inženjering proizvoda. Rad bezobrazan Stjuart i Dave vam neće izazvati probleme

Proizvođač:.. Kina