Flying miljenik igračke: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Slim Jeggings može sakriti nedostatke nesavršene oblika postali vizualno mršaviji od 1-2 veličina

Koja je

& nbsp;.

Flying miljenik igračke h1>

sve najvažnije informacije u 1 klik

 • 1 Ko su vrhuške?
 • 2 nalik na igračke?
 • 3 za upotrebu
 • 4 Kako igrati
 • 5 Šta je koristan?
 • 6 Tehnički parametri
 • 7 Cijena
 • 8 gdje kupiti leteće miljenik?
  • 8.1 Kako naručiti?
 • 9 Ocjena

Pregled igračaka za djecu letenje minion . Smiješno crtani film miljenika vole ne samo djeca, nego i roditelji.

rođenje djeteta je najbolja stvar koja se može desiti osobu. Sposobnost da se bebe poklone & mdash; lijep funkcija roditelja. Ali postoji jedan “, ali”! Djeca brzo gube interes za sve novo. Čak je i zgodnih transformatora ili modna Barbie uskoro umoran, i dijete, što u dućan s igračkama ponovo pita: “Kupi ovo!”

Na žalost, novac ne raste na drvetu, a ne pada s. nebo. Zbog toga stalno da zadovolji trenutne hir deca roditelji jednostavno nisu u stanju da. Povremeno moram reći ne. Onda razočaran dijete naporom hoda kući pognute glave i usne, razmišljajući, “Opet igraju sa starim igračkama!”. Ali ponekad postoje igračke, da se opet i opet ti se vratiti. Među njima vrhuške.

Ko su vrhuške?

industriji animacije stalno podstiče velikog interesa djece novim zabavama. Svake godine na desetine novih super animacije, glavni likovi koji će uskoro biti na policama trgovina u obliku igračaka. Nije zaobišla ovaj sudbina i najpoznatijih vrhuške dugometražnih crtića “Despicable Me” i “Despicable Me 2” (2010, 2013 respektivno).

U ljeto 2015. godine premijerno prequel od ove trake pod jednostavan nazivom “vrhuške”. Box Office povijest o nastanku malo poslušnika svih zlikovaca na vrhu $ 1 milijardu. Smiješno, zabava, srednja, planovi koji su stalno se razbije, osvojio milione fanova među djecom i odraslima. Ako je bivši popularnost žute mladih bili su na nivou Jessie i Buzz iz “Toy Story”, danas je mala stvorenja pred svima.

Runaway uspjeh čudna stvorenja je u svojim izgledom i karakter. Animatorima pokušao da prikaže pomoćnici zlikovaca moguće smješnije. Oni su došli sa oblik nalik cilindričnog plastičnim kutijama od jaja “Kinder surprise”. Stavi ih round “Potteresque” poena. Dodali su smiješno oči i naučio ih da govore posebnim jezikom.

Prema scenariju, žuti stvorenje je rezultat genetske eksperimente. Oni imaju sposobnost da sjaj u mraku. Oni ne moraju svemirska ostati u svemiru. Glupo, ali smiješno humor djecu i dopala masovnu publiku. Marljivost i revnost kojom obavljaju zlo posao, samo šarm

& nbsp;.

Uspjeh animiranog filma brzo je koristio poduzetnih proizvođača, koji je pokrenuo precizna kopija šarenih nakaza . Radost djece, a danas ne postoji ograničenje! Meki, tvrdi, plastični, vunene, kreće, pjevanje, ples …. Neki stvorenja jednostavno ne proizvodi

Toy & mdash!; apsolutni hit 2015. godine mali žuti šaljivdžije s propelera uživao hiljadama dece. Popularnost najnovije zabave uzima maha.

Kako izgledaju kao igračke?

Od svih ljudi od najvećih ljubavi poslušnika su Dave i Stuart. Dave & mdash; tanak dva-eyed smajli čija je kosa je uvijek češljana u sporednoj rastanak. Stuart jednooki čovjek sa kosom viri u različitim pravcima. On je vrlo ljubazan i iskren. Ova dva lika su zaradili privilegiju leti zajedno sa svojom decom

Pojava svake igračke što bliže originalu:. Žuti figura u plavom kombinezonu, okrugle smeđe oči, ogromne naočare i širok osmijeh. Dodatni elementi malo zlikovaca su propeleri ugrađeni u centrima vrhova. Oni se sastoje od četiri lopatice: dva dna, dva vrha. Na “đonom” gumb za uključivanje / isključivanje i senzor crno.

obojen smiješno animiranih likova pažljivo, svi detalji su jasno definirani. Plastične od kojih su izrađeni, prilično izdržljiv, prijatna na dodir. Oštrih uglova i bez neravnina.

Pakirano miljenika Dave i Stuart u čvrstu kartonsku kutiju sa slike u boji. Prednji dio je ambalaža izrađena od tankih transparentnih sintetičkih materijala. Ovaj miljenik se održava u prozirnu plastičnu list sa udubljenim kontrolnoj ploči i USB punjač.

-->>>  NormaDry sprej od znojenja: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Kontrolna ploča je obojen u žutu boju. Na prednjoj strani je dugme za napajanje, dugme da ode u režim dodir, kontrolu poluga, svjetlosni signal. Na poleđini je opremljen pretinac za mizinchikov baterije.

Ručno

Zanimljivo pravilno funkcioniranje izuma daju baterije (na slici) i tri AAA baterije (daljinski upravljač). Na račun uskladištene energije i signale iz daljinskog upravljača propelera iznad žute brojke početi da se brzo vrti. Leteće igračke miljenik raste, a onda polako pada. Koraci se ponavljaju onoliko puta koliko želite.

Za punjenje baterije, jednostavno povežite s jedne strane priloženog punjača na računalu, tabletu ili telefona. S druge strane da se ubaci u otvor na “đonovima” heroja. Postupak punjenja traje oko 25-30 minuta.

Embedded na slici senzora reagirati na pristup prepreka. Oni “push” interaktivne zabave sa površine, ako je panel omogućen režim dodir.

Kako igrati

 1. Nakon raspakiranja kutiju, prvo instalirajte baterije u daljinski upravljač. Baterije se obično naplaćuje, ako ne, napunite ih.
 2. Uključite oba uređaja miljenika. Za ovo potpisao na standardan način tipke (ON / OFF). Nakon uključivanja crveni treperi pokazatelja spremnosti.
 3. Stavite Stewart (Dave) na ravnu površinu i usmerite ga daljinski. I novi inženjeringa moguće je držati u rukama i da vodi dlanu.
 4. Uz pomoć poluga dati figura u aktivnom pokretu. Podići i spustiti ga kada želite. Kada isključite senzor i neblagovremene prenošenje ručicu u gornjem položaju, to će srušiti na pod. Nije pokvarena, izračunat na veliki broj kapi.
 5. Kada će senzor asistent zlikovaca početi iz raznih površina (npr stol ili dlan) na svoju ruku.

pronalazak leti vertikalno. Ruka može potrajati dva položaja: “Up” / “Down”. Normalno naleta je 10-15 minuta. Visina se može podešavati neovisno.

Što je koristan?

Najnovija interaktivne igračke leti miljenik ima pozitivan utjecaj na cjelokupni razvoj djeteta.

 1. Razvija koordinaciju i fine motorike. Za upravljanje čudo izum, neophodno je da se stalno skloni male ručice i mdash; poboljšava fine motoričke sposobnosti i spretnost. Igra je u pratnji kontinuirano kretanje. Dijete može skočiti, puzati, trči za kretanje avionom pronalaskom razvijajući vestibularnog sistema i orijentacije u prostoru.
 2. budi maštu, fantazija. Uvod smiješno figura u njihovim odličnim avanture uvijek će obogatiti i oživljavaju unutrašnjost svijet djeteta.
 3. Ne postoji interes u zakonima fizike i prirode. Djeca će žele da nauče kako se radi pronalaska. Posegnuti za znanjem.
 4. Poboljšava sveukupno zdravlje. igraju sa miljenika možete na otvorenom (vježbanje, obogaćivanje kisikom).
 5. podiže raspoloženje. Fun aktivni hobi sa svjetski poznatim likovima iz crtanih filmova će pozitivno utjecati na emocionalno stanje djeteta.
Akvizicija će biti najupečatljiviji događaj u životu svoje voljene dijete. Oni će donijeti puno radosti i pozitivan utjecaj na razvoj mladih ljudi

Tehnički parametri

& nbsp;.

 • Figure visine od 5,5 ili 6,5 cm;
 • Širina brojke je 5.5 ili 3.5 cm;
 • Visina propelera i ndash; 6 cm;
 • širina propelera 14 cm;
 • Dužina daljinskog 8 cm;
 • Širina panela 4 cm;
 • dužina Wire 60 cm

Pakiranje:

 • Širina & mdash; 19 cm;
 • Rast & mdash; 20 cm;
 • Debljina & mdash; 5 cm

Cijena

iznos gotovine da ćete morati dati da bi igračku leti miljenik, ovisi o dvije komponente. Prvi je trošak proizvoda. Drugi & mdash; troškove isporuke

& nbsp;..?

Troškovi prijevoza određuje se na udaljenosti od vašeg regiona

Gdje kupiti leteći miljenik

visoka popularnost miljenik leti igračka sa daljinskim upravljačem doveo do talas prevare. Mali zlikovci su izrađene od niske kvalitete plastike, loše boje, otrovne boje, neuspjeh umetak, itd osigurati da je kupovina nije gorko razočaranje za vas i vašu bebu, potreban vam je odgovoran pristup izboru prodavatelja. A neispravan proizvod ne samo da može uznemiriti dijete, ali i negativno utjecati na njegovo zdravlje. Samo zvanični distributer, rade direktno sa proizvođačem da garantuje autentičnost kvaliteta proizvoda i 100%. Čuvajte

Kako naručiti

Da biste kupili leti miljenik treba da:?.

 1. Idi na zvaničnom sajtu implementatora li >
 2. poseban oblik da napuste svoje podatke (ime, kontakt telefon).
 3. Pričekajte za poziv.

Zaposlenik dilera će vas nazvati i volje navesti detalje naloga. Uz to, moći ćete da razgovaraju o detaljima isporuke, plaćanja, povratak, garancija. Nakon potvrde kako ćete samo morati čekati kada će paket doći u vaš grad. Način rada call centra:. Svakodnevno od 08.00 do 22.00 GMT

-->>>  Bansi Bracelet zelenog žada: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Dostava miljenika, transportnim služba ruskog post. Plaćanje se vrši po dolasku igračke pošti vašeg grada. U mjestu možete osigurati sigurnost proizvoda, autentičnost kupovine, za provjeru integriteta ambalaže, itd Ako ste zadovoljni, slobodno plati za kupovinu i isporuku poštanskih radnika. On će poslati novac prodavatelju.

Stanovnici kapitala i Sankt Peterburgu mogu dobiti njihovu kupovinu na drugi ili treći dan nakon naručivanja. U dasuplemento regijama Rusije parcele može potrajati i do 2 tjedna.

Zvanični distributer posluje u skladu sa zakonom kojim se garantuje pravo na povratak robe u roku od 14 kalendarskih dana od datuma kupovine ( “O zaštiti prava potrošača “). Također, prodavac garantuje tajnost svim fazama transakcije i ličnih podataka. Miljenik sa daljinskim upravljačem testiran prije isporuke temeljito testirani. Detalji o politici privatnosti i garancije koje prodavac, opisano na web stranici.

Sada znate kako naručiti, kako se puni i kako se igra sa novim inženjering proizvoda. Rad bezobrazan Stjuart i Dave vam neće izazvati probleme

Proizvođač:.. Kina

Pregled igračaka za djecu letenje miljenik. Smiješno crtani film miljenika vole ne samo djeca, ali i roditelji. Rođenje djeteta je najbolja stvar koja se može desiti osobu. Sposobnost da se bebe poklone & mdash; lijep funkcija roditelja. Ali postoji jedan “, ali”! Djeca brzo gube interes za sve novo. Čak je i zgodnih transformatora ili …
Flying miljenik igračke
Flying miljenik igračke
2016-03-03
admin

& nbsp;

Rejting

Popularnost proizvoda

& nbsp;

71
& nbsp;
Idi na čuvanje
Generalno Ocjena: 4.78 (3 glasova) small>
& nbsp;

Для детей 2016-03-03

admin

->

Share
& nbsp;!

Svaka žena želi da izgleda tanak i elegantan, ali ponekad podmukao nabora na trbuhu i bedrima zahtevaju hitnu korekciju. Ono što možete učiniti kako bi ograničiti hranu, da radi u fitness klub? Nema. Će vam pomoći riješiti problem popularne Jeggings sa efektom mršavljenje. Ove hlače su pravi spas ljepšeg spola, umorni da se bore za prekrasan isklesan lik u teretani, ne želeći da stalno posmatra dijeta ​​p>

Jeggings .; simbioza dva tipa od najpopularnijih pantalone. Comfort oni će dati šanse da se udobno tajice koje izgledaju kao traperice stilski u trendu.

Spektakularni jeans povoljno naglašavaju dostojanstvo ženskog silueta, ali izazvati neke nelagodu, dugmadi i zatvarač bolno kopanje u kožu. Ovo se posebno odnosi na modele sa niskim slijetanje. Tajice od mekanog platna previše, ponovo izložen ružno krivine. Razumno rješenje & mdash; kupovinu Tajice s mršavljenja efekt Slim Jeggings.

Proizvod je vrlo povoljno, udoban, mekan. Eksterno, malo se razlikuje od jeans, ali zadržava glavne prednosti tajice.

Malo o brend

Jeggings Jeggings Slim je posebno dizajniran da se sakrije očigledno problem ispraviti oblik zavodljive dijelova ženskog tijela, vizualno produžiti noge, daju vitak Maiden siluetu. Oni mogu zaboraviti neatraktivan trbuščić, poboljšati ljepotu, glatke linije, sakriti vidljive nedostatke.

To je važno da se zna. Riječ “Jeggings” dizajnera došao da označi “stretch jeans”. Jedinstvena pantalone razvijen u 2009. godine, nekoliko mjeseci kasnije su upali na tržište.

Danas je brend je stekao istinski širom svijeta popularnost. Čuvena zvezda u svakodnevnom životu preferiraju Sliema. U ormaru Victoria Beckham, Sienna Miller, Paris Hilton, Gwen Stefani, Kate Bosworth, Rihanna, Kim Kardashian i Beyonce uvijek imam par potpisa Slim Jeggings.

Izgled i dizajn

U brzo prvi pogled Jeggings Slim Jeggings nalikuju običnim standardne farmerke. Boje (plava, siva, crna) točne kopije svojih prethodnika

Od traper sestra modeliranje pantalone karakteristike:.

 • Visok rast. Većina stvari je jeans, imaju znatno niži struk, problem područja brojke postane previše uočljiv. Širok pojas tajice stvara prekrasan siluetu. Dolazeći iz pojasa glatka linija čine stomak ravan, visok stražnjice, hip, elegantan, bez neuredan “lepinje”;
 • Bez brave, patentni zatvarači, dugmad. Proizvod je ukrašena obojenim predmetima nemaju dodatne uređaje. Nedostatak zakovica doprinosi dodatnu udobnost, nema pritiska na meka tkanina, pantalone su lako dotjerati / ukloniti;
 • Dostupnost širokim remenom. okomito pletene modela struka, lako pričvršćivanje na kukovima, kamuflira nesavršenosti oblika;
 • Nepostojanje šavova;
 • Manje gusta tkiva. Elastični materijal nije sklon gužvanje;
 • Funkcije. Tajice da odgovara sa bilo kojim odjeću. Nema potrebe da izgubite težinu ili kupiti nove hlače, čak i sa značajne promjene težine.

Kao tajice, predmeti od stretch tkanina lako poprima oblik tijela. Ali postoje neke male razlike:

 1. Gusta neprozirne stvar. Pod brendom pantalone donje rublje se ne vidi;
 2. Prisutnost urezanim džepovima. Konvencionalni Legging je opremljen dekorativnim elementima i ndash; faux, džepovima su pravi;
 3. Trajnost. Izrađen od kvalitetnog sintetičkog materijala guste strukture, oni rijetko slomiti, standard zaštite, Wash delikatna, ne treba da željezo;
 4. Jeggings se može nositi ne samo vitke djevojke. U prisustvu viška tajice težine u tovu, obtiva problem područjima. Jeggings prikriju višak masnoće.
-->>>  Agilex - svijeće suziti vaginu: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Materijali

Tkanina se sastoji odlyester / denim (80%), spandex / elastina (20%). Materijal je sigurno za zdravlje, razvio posebnu tehnologiju SLIM TEKST, što je stvar komprimirani, održavanje mišića u stanju tonusa. Što je veći postotak elastin / spandex, to je veća svojstva mršavljenja.

Zahvaljujući sintetičkih na bazi supstance lako upija vlagu, brzo se suši, izdržljiva, ugodna na dodir, lagani, ne nabor. Punjenje pantalone u čizme ili gležnjače, to je nemoguće otkriti naborima harmoniku.

Features

Vizuelno Jeggings malo drugačiji od stvarnog farmerke. Zbog kompresije i tanke tkanine stvara iluziju savršenog figura. Bilo koja djevojka u njima izgleda tanji. Ukupan dojam pojačava visokim potpeticama.

Slim Jeggings doprinijeti poboljšanju krvotoka, što im omogućava da se koristi kao alternativni terapeutski korektivne donje rublje. Materija ne kompresuje unutrašnje organe i kožu, tako da je Jeggings Slim Jeggings nisu opipljive. Ovo pruža dodatnu udobnost i lakoću.

Da izabrati pravi model je jednostavan. Dostupan u tri veličine:

 • S-M. odjevnoj u skladu sa standardnim veličinama 40-46, struk 60-80 cm, bokovi 90-98 cm;
 • L-XL. Ove pantalone mogu se kupiti za sve modne koje nose veličine 46-54, volumen: 80-90 cm (struk), 98-118 cm (bokovi);
 • XXL-XXXL. Model posebno dizajniran za velike žene, u stvarnom životu, kupuje odjeću iz veličine 54 i veće volumene 90-102 cm, 112-124 cm, odnosno.

Temeljna razlike od nekoliko centimetara su ne. Visoka elastičnost materijala, odsustvo krute pojas vam omogućiti da nose istu djevojke veličine sa različitim parametrima. Da biste dobili odgovarajući model putem Interneta. Ono što je najvažnije prilagoditi svoj oblik.

Žene koje imaju dovoljno trodimenzionalnom obliku, preporučljivo je kupiti odjeću veću veličinu. Zar ne bi trebalo biti u iskušenju od strane manjih dimenzija, u nadi da će postići najbolji efekat. Rezultat će biti suprotno. Izvucite pantalone, ali oni su stalno klizna u Komisiji padina ili duga šetnja.

Tajice sa trakama ne utiče na težinu njihovih vlasnika, oni samo vizuelno tanak 1-2 veličine, ali učinak mršavljenja, uprkos širokom oglašavanje nije dozvoljeno.

Ljudi fit Jeggings

 • Žene koje imaju višak kilograma, želeći da se sakrije extra inča u problematičnim područjima;
 • Nosite sa bilo kojim obuće (savršeno uz balet stanova mokasine, patike, hulahopke, čizme, čizme.);
 • Ljubitelji udoban casual odjeće;
 • Aktivna djevojke koji vole da se oblače brzo, ne smeta peglanja odjeće;.
 • Sport, gimnastika, ples

prednosti Jeggings

Ovo su glavne prednosti tajice s mršavljenja efekt Slim Jeggings:

 • Comfort, udobnost, praktičnost;
 • Ljepota, atraktivnost, zavodljiv pogled;
 • Slimming efekt, i omogućava da ispravi brojke nedostataka;
 • Mod ern dizajn, zahvaljujući kojoj je Fashionista će uvijek ostati u trendu;
 • Low cost;
 • više boja;
 • Nedostatak elemenata za pričvršćivanje, minimalni broj šavova;
 • Gustina, neprozirnost tkivo;
 • Može da nose pantalone u hladnom vremenu zbog prisustva male Bouffant na unutrašnjoj površini;
 • Terapijske efekt;
 • sposobnost da se stvori bilo koju sliku

Cijena

troškovi proizvoda na web stranici uključuju popuste kao visok kao pola. Redovna cijena robe. Da biste naručili model po sniženoj cijeni za sljedeće regije:

Gdje kupiti

Da biste kupili kvalitetan proizvod, molimo Vas da napravite rezervaciju na zvaničnom sajtu prodavca licencirani proizvođač, osiguravajući visoko kvalitetne proizvode. Kupiti Slim Jeggings u Moskvi i Sankt Peterburgu direktno iz skladišta, isporuka kurir je moguće. U drugim regijama isporuka se vrši preko pošte Rusije.

Čuvajte se imitacija. Mnoge pritužbe primljene od kupaca koji su kupili analogni robu po sniženim cijenama jednodnevni firmi, trgovanje simulacija pravi Sliema.

Slim Jeggings može sakriti nedostatke nesavršene oblika postali vizualno mršaviji od 1-2 veličina. Šta svaka žena želi da izgleda tanak i elegantan, ali ponekad podmukao nabora na trbuhu i bedrima zahtevaju hitnu korekciju. Ono što možete učiniti kako bi ograničiti hranu, da radi u fitness klub? Nema. Će vam pomoći riješiti problem popularnih Jeggings sa …
& nbsp;
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*