Fish XXL – aktivator grize: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Praktičan za korištenje sprej aktivator grize Fish XXL dizajniran za zimu ribolov pruža dobar ulov ni pod kojim okolnostima.

Pomoćnik u teškim uvjetima

Spray Fish XXL je posebno dizajniran za mami ribu, držite željenu stanicu na niskim temperaturama. Formu za javnost sprej, koji se prerađuje u garderobi. Priznati kao efikasno sredstvo da se takmiči u ribolovu za nekoliko godina. Učesnika iz različitih zemalja, izražavajući zadovoljstvo rezultatom, ostavio pozitivne povratne informacije na mamac.

Fish XXL stvorio naučnici posebno za ribolov na hladno, tamnu vodu, može se koristiti u bilo barama, jezerima, rijekama, morima. Za pozitivan rezultat, bez obzira na godišnje doba, vremenske uvjete. Osnova dizajna droga & mdash; biologije. Cilj je da se podigne privremena, high-speed ribolov.

U razvoju alata, istraživači su postavili zadatak & mdash; ponuditi kupcima brz, efikasan, kompaktan alat, jednostavan za korištenje. Testovi su pokazali da je droga u potpunosti ispunjava zahtjeve.

Kako sprej rad

Fish XXL, ide na mukozne ribe, iritiraju prirodno uzbuđuje čulo mirisa. Tvari jakog mirisa, sadrže receptore koji prenose impulse do mozga. Čak i ako hranili vodene kičmenjaka, osjetivši miris, plutajući na stranu mamac, zgrabi hranu, uzeti mamac. Nakon izlaganja droge letargičan stanovnike jezera, rijeka postati aktivan u hladnim zimskim vodi.

attractant ima tamnu boju, proizvođač objašnjava boje želje da se zaobiđe zaštitni odgovor vodenih kičmenjaka. Oni su oprezni svetle objekte u vodi. Guste konzistencije proizvoda dozvoljava da ostanu na vrhu mamac, koji omogućuje korištenje mamac nekoliko puta. Rupe, prethodno prikarmlivat ribe, oni su opet, tako da je hvatač, poželjno je da ide u omiljene stranice.

sprej efikasno radi u pomaganju svom vlasniku postigli sljedeće rezultate:

 • Ribolov postaje nekoliko puta uspješniji u bilo kojoj vrsti vode, čak i leda;
 • Atraktant stimulira receptore su izuzetno oprezni, puni objekata ribolova;
 • Potreba za dugo trening mamac nestaje;
 • Proces ribolov je mnogo brže, što je važno na niskim temperaturama;
 • Catch račun za mnogo veće vrste. Rezultat će zadovoljiti iskusni će obradovati početnike ribar, plen će morati dati, prodati; u potpunosti je opravdao rashoda (kupovina brzina);
 • Da biste dobili prednosti udobne ribolova, bez uzimanja teritorije pronalaženja rupa dodatnu torbu sa mamac;
 • Ne postoji nikakav negativan uticaj na koži;
 • Atraktant privlači cijeli rojevi iz udaljenih područja;
 • Jednostavan za rukovanje vrlo mekan tips (kom larve komarca);
 • Spray je ekonomičan, zgodan, može se koristiti direktno sa rukavicama, bez tečnost Prehlađivanje;
 • Kompatibilan s različitim garderobu bez neželjenih toksičnih akcije;
 • Stanovnici vode idu za ukusan, privlačan miris;
 • Omogućava svom vlasniku da dobije zadovoljstvo sa procesom, uživati ​​u prirodi, ribolov;
 • ima produženo dejstvo;
 • Možete koristiti superioran rezultat ribolova kao metoda samopoštovanja.
Droga čini zime ribolov lako i ugodno zbog činjenice da je miris privlači sve vrste vodenih kičmenjaka. Nemaju puno vremena da uzalud da zamrzne u rupu i mdash; riba aktivnost, dobra ribolov je osiguran.

Sastojci

Spray Fish XXL sastoji se od sljedećih prirodnih sastojaka koji privlače ribu u ledene vode kada je osrednji miris. Bezopasna, ne zagađuje ribnjak:

 • Rocambole (češnjak ogromne veličine) i mdash; efikasno djeluje na srce, krvne sudove, probavnog trakta; ima okus, miris običan luk; snažan atrakcija za stanovnike ribnjaka, posebno šarana, odličan zalogaj deverika, šaran, štuka;
 • Ulje konoplje je vrlo hranjiva, savršeno stimulira probavu; privlači deverika, som, crvenperka;
 • Kaffir vapna & mdash; izvor kiseli ukus Thai, malajski, indonezijski kuhinje, stimulira receptore šaran, karaš, linjak;
 • Protein lignja je savršeno asimiliran od strane ljudskog tijela; ima jak utjecaj na smuđ, som, manić;
 • Polisaharidi, aminokiseline & mdash; supstanca koja nedostaje vode zimi, kičmeni, ukus im se sviđa, štetne posljedice na organizam nakon upotrebe u hrani nedostaje.
 • Prirodne masti & mdash; privući sve stanovnike voda (mirna, predatorske, pažljiv).
Aktivni prirodni sastojci u kompsuplementsu dominiraju miris ribe, njih privlači na područje ribolova, prisiljavajući ih da se vrate nakon određenog vremenskog perioda. Komponente za prskanje potpuno siguran za okoliš.

Aplikacija kolo

Da biste koristili Fish XXL za postizanje apsolutnog efekta, važno je da slijedite upute pažljivo tretirati na sve stavke. Morate uzeti uobičajene mamac, koji se uvijek koristi. Kada ribolov mirno preradu ribe mamac 3 puta, predatora i mdash; oko 8 (doza udvostručena). Oko četvrt sata počnu grize. Uhvaćen par, ponovo prskati mamac za održavanje miris & mdash; sastav je predmet parcijalne ispiranja.

-->>>  Femiplast - termoplastici od menstrualnih grčeva: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Ne postoji nedostatak Fishing & mdash; morate malo pričekati, vjerojatno su ribe još nisu navikli. To će se uklopiti, uspjeh je neizbježan. Za maksimalne rezultate morate imati dobar pripremiti opremu, kao u konvencionalnim ribolov, napraviti veliki rupu. Budite sigurni da se obuče toplo, kao i uvijek za zimski ribolov. Sprej neće sebe sve radim, to je osmišljen kako bi pomogao značajno poboljšati rezultate.

Kada je

Sprej Fish XXL korisno koristiti sljedeće kategorije:

 1. Trebate zajamčena led ribolov ulov u ograničenom vremenu;
 2. Ne postoji mogućnost da se na pecanje ogroman mamac;
 3. Ne postoji želja da se nauče nove metode ribolova mamac;
 4. Ne postoji mogućnost traženja novih područja za ribolov;
 5. Rodbina zabrinuti zbog kritika zbog nedostatka ulova;
 6. Nema vremena za kuhati mamac;
 7. planinarenje, kojima je potrebna novčana kazna putovanja, uzimajući proizvodi niske;
 8. Postoji potreba da se dopuni kućni budžet, gol i mdash; da se okonča proizvode otpada;
 9. Ljubitelji ribolova, potpuno zaboravljajući složenost vremena, sezone;
 10. Ne želeći da plati rezervoara;
 11. Stanovnici sjevernog regiona;
 12. U želji da iskuse euforija od ribolova, pronaći novi smisao;
 13. planiranje da odustane od korištenja kombinezonu dok ribolov.

To nije potrebno obratiti pažnju na jak miris. Nema hemikalija za korištenje može sve da uradi, svuda. Treba napomenuti i & mdash; poznat fact- stanovnici vode kao potpuno drugačiji miris, za razliku od ribara.

Kontraindikacije

sprej aktivator grize Fish XXL je u potpunosti antialergijski, može koristiti sve, ali je naglasio slučajevima kada je potrebno da se odbije aplikacije:

 1. Individualni netoleranciju komponenti droga;
 2. Među onima koji su pojesti uhvaćen pomoću riba, postoji kategorija ljudi, tijelo koje je u stanju da pokaže bolna reakcija na sastojke. Ovo je vjerojatno, ali ako voljene pate od alergija, budite sigurni da biste saznali detalje za sprečavanje pretjerane reakcije.
Ribar se sumnja da su moguće netolerancije? Morate kod doktora, pokušajte ga iz sigurnosnih razloga, prskati mamac se za provjeru na pecanju.

Troškovi droge

To je moguće kupiti Fish XXL pod povoljnim uslovima, u sastavu:

-->>>  Datewithin prah dijabetes: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Gdje kupiti

Nalog sprej je najbolji na internet portalu prodavca. Na ovaj način kupovine svakako će zatvoriti lažni put. Jednostavno unesite ime, broj telefona u posebnoj formi. Zatim početi rad zaposlenih prodavca koji može organizovati povratni poziv i isporuke. U Moskvi i Sankt Peterburgu, druge regije da dobiju robu u najkraćem mogućem roku.

Praktičan za korištenje sprej aktivator grize Fish XXL dizajniran za zimu ribolov pruža dobar ulov ni pod kojim okolnostima. Pomoćnik u teškim uvjetima u spreju Fish XXL je posebno dizajniran za mami ribu, držite željenu stanicu na niskim temperaturama. Formu za javnost sprej, koji se prerađuje u garderobi. Prepoznati kao efikasno sredstvo za …
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*