Fingerlings Monkey – igračka majmun za djecu: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Ugodno iznenađenje za djecu iz igračku Monkey je postao mlađi. Ovaj interaktivni majmun emocije kod male djece. Njegova fiksirana na prst i mali, prihvatnog noge i rep. Osim toga objavljuje raznoliku mješavinu zvukova slično majmuna. To je božji dar za roditelje kako bi namamili djece u predivan svijet fantazije i igre.

Dizajn podsjeća na vintage baby lutke za ideje o igračkama platformama. Modeli su obično rade ručno i bio je prirodan.

Povijesni komentar

Doll tip kutija pojavio pred naše ere. Ancient izložba je figuricu isklesan od mamuta kosti u Češkoj Republici. Starost nalaza između 30 i 35 hiljada godina. To nije bio samo figura. Noge i ručke su napravljeni i dizajnirani su odvojeno, a onda pričvršćen za tijelo za mobilnost. Možda to nije rano otkrivanje, ali za naučnike, činjenica je polazište povijesti nastanka i razvoja interaktivnih lutke ili igračke. Međutim, dasuplementi preci uložila drugačije značenje u proizvodnji i upotrebi lutke. Oni su napravljene u obličju čovjeka, dakle, smatran spremišta duše.

Govoreći o slovenskim istoriju, lutka je smatran šarm. Mlada i mladoženja kao poklon definitivno donio lutke. Poklon je trebalo da zaštiti obiteljske kuće.

Pored ritual značenje lutke je napravljen u drevna vremena i kao igračku. Drevni Egipćani gornje klase dozvoljeno djeci da koriste luksuzni lutka igračka. Za proizvodnju donio prve klase sud čarobnjaka. Realno lica viralimalai voska. Noge i ruke mogu slobodno kretati.

grčki majstori morao da se nosi sa mnogim narudžbe za lutke za bogate plemiće. Brojke obrubljen odjeću naručiti i bio je u pratnji svom malom mikrokosmos. Međutim, djeca su zabranjeno igrati, komadi su krhke.

Francuska pokrenula je prvu mehaničku lutku. Prvi takav mehanizam je dizajniran i testiran u krajem 17. stoljeća. Već od majstora 18. stoljeća dostigao savršenstvo u proizvodnji mehanizama marioneta. Uglavnom figurice dizajnirao satova. Doll različite eksterne i interne uređaja. Masters stvorio cijeli gradovi-mašine, gdje je svaka lutka dobila posebnu ulogu. Sasvim realno akciju, kretanje uz pratnju zvukova.

Revolucija u proizvodnji igračaka

A revolucionarni korak u transformaciji igračaka se dogodilo u 17. stoljeću. Onda su Francuzi trendseteri, žele da ostanu dugo vremena. Lutke izvodi za originalni projekte u svojim ormarima, sve je promišljen do najsitnijih detalja. U plemićkih porodica ruskih lutaka posebno naručiti iz inozemstva žena za sebe i svoju djecu.

A revolucionarni iskorak dogodio početkom 19. stoljeća, kada je proizvodnja lutaka je došao iz tvornice. Nasljednik francuskog majstora. Njihova ideja je bila da se pojednostavi strukturu ličnosti. Porculan je samo glava, i drugih dijelova su napravljeni od drveta, tkanine ili kože. Sada su djeca bilo dozvoljeno da se slobodno igra sa brojkama. Detalji su pažljivo planirana, a nije bilo teško da popuni tržište za zanimljiv zanata. Od majstora je potrebna samo gornji dio, a ostatak su napravljeni u drugoj radionici. Dakle, factory outlet se proširila širom svijeta.

-->>>  Fito Depilation - epilacija krema: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Francuzi uspjeli u razvoju djevojka-lutka “Bebe” 19. stoljeća. Do početka 20. vinil stoljeća lutka je u potpunosti prenosi na djecu. Govoreći o najnovijim interaktivne inovacije za djecu treba imati u vidu Bobblehead robota. Izgleda kao uživo. Njegov emocionalni spektar proširio na 15 standard ponašanja. Sada u Vogue lutke sa ljudskom obliku, ali stvorena u obličju životinja.

Interaktivna igračke

Interaktivna igračke, koje roditelji koriste da zabavi djecu, bilo realnije. Dijete ne prestaje komunicirati sa takvim Ljubimci dugo, tako da oni postaju pomagači za roditelje. Sličnu vrstu proizvodi su u stanju da dijete već dugo vremena, donoseći zabave i osnovna znanja o računu i govor na svjetskim jezicima. Prvi je bio mali bug nastala u 20. stoljeću u Americi, Walter. Svjetlo senzora je dozvoljeno da reagiraju na svjetlosne valove i puzati na izvor svjetlosti. U istom stoljeću pojavio, a igračka reaguje na ljudski glas.

Interaktivna lutke, Ljubimci, i roboti

Ovo je božji dar za mladu damu. Društven stvorenje, ne samo da prepoznaju ljudskog glasa i programiran da:

 1. peva pjesme;
 2. poeziju;
 3. pogađanja zagonetki;
 4. tutorial zadataka.

Osim lutke dijete voli da komunicira s interaktivnim kućni ljubimci. Govoreći pasa, mačaka ili hrčaka kažu da njihove navike su kopirani iz života, pa djeca su fascinirani njihovom izgledu. Oni su u stanju da:

 • proizvesti prepoznatljiv zvuk;
 • prate u stopu gospodara;
 • premjestiti sve dijelove tijela.

Srdačni Kućni ljubimci su napravljeni od istog prirodnih materijala da je dijete je zadovoljstvo gledati i dodirivati ​​životinja. Pas ili mačka može imati dugu ili kratku kosu. Postoje originalne figure, koje se sastoje od plastike.

Boys često vole interaktivne robote. Entertainment je nedavno i moderna djeca ga vole. Roboti često imaju meko punjenje, tako da su uveli mnogo više informacija. Prilici da se upoznaju, pomicanje i držite objektima. Postoje čak i roboti koji komuniciraju.

Svaka igračka je razvijen uzimajući u obzir da se dobi ograničenja. Dakle, prije nego što kupiti taj lik dovoljno da razmišlja o interesima djeteta. Sada univerzalni interaktivne igračka nove generacije postao mlađ Monkey, pogodno za djecu svih uzrasta.

-->>>  Liquid Chestnut napitak za mršavljenje - mišljenja, cijena, rezultirati

Interaktivna igračka majmun majmun mlađ

Deca zabavno, džepnih igračke pomoću kojih se zabaviti kod kuće i nositi van, u školu ili posjetiti. Majmun je šarmantan i lijep stvorenje, ponekad djeca su toliko slične. Zbog tih karakteristika, fond novih interaktivnih igračaka Monkey mlađ. Ona je u stanju da čvrsto držite prste i druge tanke predmete rukama i rep.

Njihov dizajn i proizvodnja u kompaniji WowWee. Njenom pravcu za proteklih 12 godina su high-tech igračke. Robosapien 8081 – prvorođeni programabilnih čovjeka. Pametni uređaj je lako manipulisati koristeći jednostavnim jezikom komandi. Narednih pravac koji je bio da se razvije kompanija proizvodi robote životinja. Prvi eksperimentalni proizvod je bio dinosaur Roboraptor. Sve naknadne roboti muškarce kao programiran u tvornici, a uz pomoć personalnog računara.

Onda je došao leti razvoj Flytech. Robot dragonfly je napravljen po analogiji sa živim insektima. U stanju da lete na uklanjanje pomoću radio kontrole. Savršenu formu odgovara na manipulaciju džojstik.

Najnoviji razvoj obdarena osjetljivim senzorima, zvučnik i mikrofon. Ova kombinacija omogućava majmuna da se osjećaju svijeta i analizirati ono što se dešava oko. Oni su u stanju da drži čvrsto i stvoriti zanimljiv kombinacije zvukova.

Features

Programeri su pokušali da ponovo životinje sa sličnim ponašanjem, tako društven, majmun je u stanju da:

 • da se drže do prst i za tanke predmete koji su pogodni u veličini;
 • na raspolaganju više od 50 zvučne kombinacije slično pravi;
 • Može da se drže rep za neku od dostupnih stavki i biti naopačke;
 • Senzori može odgovoriti na spoljne stimulanse, oni su smiješno pokret kao odgovor na dodir i žestoku;
 • Na raspolaganju su za više od 40 pokreta;
 • u stanju prepoznati rođaka kratko dijalog;
 • Cuties raznese poljubac;
 • Da bi majmuna pala dovoljno zaspao da ga stavim horizontalno.

Kako koristiti

potiljak je opremljen sa prekidačem. Ako dodirnete senzore taktilne, majmun odmah reagira na ovu programabilnih gest. Zajedničke igre sa svog ljubimca:

 • Od udarca sa strane lica njena reakcija će biti zrak ljubljenja;
 • Nakon pljesak ruke majmuna odmahuje glavom i grimase;
 • Da biste čuli prekrasne skandiranjem, što je dovoljno da biste ljubimca naopačke i pustite da se uhvatite prsta ili gola;
 • Ljubav dolazi u vrijeme kada je vlasnik milovala njegov ljubimac u glavu;
 • Na eutanaziju ljubimca nju samo je ležala na svojoj strani, onda će početi da se smiješno zvukove i šmrkanje.

Velika poklon za dijete, koji će se prostirati dijete dugo vremena. Moderni djeca ne čudi, ali to divno stvaranje, je blag i nežan emocije. Majmun je nježan i tendera biće koje treba ljubav i brigu. Beba će se zabaviti i istovremeno osjećati odgovornim za vašeg ljubimca, koji tako prirodno izražava vlastite emocije i osjećaje.

-->>>  Sustalife - kapsule za zglobove: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Svaki pokret ili zvuk kao reakcija na vanjske faktore. Dijete će biti zanimljivo promatrati akcije majmuna. Sada ne morate da se igra sam, možete nazvati prijatelje i da posmatra kako da komuniciraju priručnik kućni ljubimci. Zabavlja djecu i njihove roditelje koji može sigurno pridružiti igri. Beba životinje su tako mali, da se zabavljaju vrlo malo dete.

različitih boja i lijepim imenima

MUP je znatiželjan stvorenje. Ona je zainteresovana u svijetu oko nas. Aktivnosti i budnosti tijekom dana bio je zamoran i, stoga, da stavi ljubimca da spava pored.

Finn preferira da utiče na zvuk vlastitog bubnja. Beba je tamne boje sa svijetlim plavim pramenovima kose. Nikakav zvuk ili pokreta izazvati reakciju Finn tren rotacije oka ili glave.

Zelena majmun Zoe je u mogućnosti da biste život djeteta je okrenuo glavu. Ako joj je moždani udar, u grimasu na licu će izraziti našu najdublju zahvalnost.

Sophie voli bliski kontakt. Bijelo majmun s ružičastim niti voli da daju zagrljaje.

Boris preferira za opuštanje nakon aktivnog dana naopako. Njegov mir može razbiti samo za zabavu i igre.

Bella je lud za svoje prijatelje. Njena strast da upoznam nove ljude i traže avanturu svuda.

Svaka boja simbolizira stav.

Specifikacije

Igra WowWee se sastoji isključivo od plastike. Dimenzije ne prelazi 13 cm visine. Pakirano u kutiji dimenzija 15х22,5×6 cm Pet nije pravi, a koji se koriste za rad 4 baterije modela LR44.

Cijena

Sada možete lako kupiti 1.355 djece u niže cijene do 2000 rubalja. Službena web stranica nudi popust od 40% u odnosu na trenutnu vrijednost robe. Ovdje odabrati pet pravu boju i dobiti savjet.

Za naručivanje igračka

Da biste naručili, jednostavno unesite ime i broj telefona. Konsultanti će odmah kontaktirati broj kako bi se preciznije informacije. Plaćanje se vrši nakon prijema robe i inspekcije za nedostatke.

Ugodno iznenađenje za djecu iz igračku Monkey je postao mlađi. Ovaj interaktivni majmun emocije kod male djece. Njegova fiksirana na prst i mali, prihvatnog noge i rep. Osim toga objavljuje raznoliku mješavinu zvukova slično majmuna. To je božji dar za roditelje kako bi namamili djece u predivan …
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*