Femiplast – termoplastici od menstrualnih grčeva: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Koja je Femiplast

Menstruacija svaki mjesec kuca žena off. Nije uvijek ovih dana ići glatko i bez bolova. Neke žene ne mogu ni učiniti uobičajene stvari, ide na posao i moraju ostati kod kuće. Ponekad povećan bolne menstruacije uzrokovan fiziološkim karakteristikama organizma, a ponekad i teških bolesti. Da zaboravi bol ovih dana i olakšati blagostanje pomaže termoplastici Femiplast.

Već dugo vremena žene su se borili sa ovim problemom znači pri ruci: wykrawanie, komprese, analgetika i drugih droga. Nažalost, svi oni nemaju trajan učinak. Termoplastici brzo ublažava bol i ima pozitivan učinak na sveukupno zdravlje. To je najbolje rješenje za bolne menstruacije.

Upotreba termoplastica zgodan, a efekat se javlja brzo i traje dugo, zahvaljujući jedinstvenoj i napredne tehnologije.

Kako to radi

Akcija 1.236 vanjska i eliminira unos dodatnih medicinskih lijekova. Uprkos činjenici da je njegov mehanizam je jednostavan, rezultat premašuje sva očekivanja. To utiče na tijelo kao grijač, iako je njegova upotreba više zgodan. Može se koristiti sa bilo koje lokacije, jednostavno pričvrstite flaster na donje rublje i za šest sati, da se osjećaju njegovu toplinu.

Dvadeset minuta nakon što počine zakrpu na području nelagode, ovo je optimalna temperatura od oko pedeset stepeni. Plovila šire, povećava protok krvi, metabolizam je poboljšan i tkiva primaju više kisika. Mišićni tonus postupno vraća u normalu. Sve grčevi prestaju, a tijelo počinje da se opustite pod uticajem toplote. Flaster efikasno eliminiše nelagodu.

korisna svojstva termoplastica Femiplast od menstrualnog bola:

 • opušta mišiće, oslobađa grčevi i mdash; glavni uzrok bol tokom menstruacije.
 • Ima akciju zagrijavanje na području nelagode.
 • Povećava cirkulaciju krvi zdjeličnog organa.
 • Mikronutrijenti i mosuplementule kisika lakše prodiru u ćelije, zbog kojih se metabolizam poboljšava.
 • otpadnih produkata tijela brže, bolje je za čišćenje.
 • Normalizuje tonus mišića, nestane bol.
 • Olakšano proces menstruacije.
 • Upotreba termoplastica Femiplast nevidljiv drugima, to je lako pričvrstiti, te je ugodan za korištenje.
 • Osigurava dobrobit žena u ovom teškom periodu.
 • Ublažava depresiju, apatiju, ljutnja, razdražljivost.
 • Indirektno ispravlja ponašanje žena tokom menstruacije.
 • Ima visoku razumljivost i zaštita životne sredine.
 • Pomaže riješi bol u mnoge ženske bolesti.
 • ima prirodnu netoksični kompozicija, koja je izložena u zrak i daje potrebnu toplinu. Opasnost od opekotina je potpuno eliminirana.
 • radi brže nego analgetici, učinak traje dugo.
 • Alergijske reakcije nisu identifikovani.
 • Da li je optimalan učinak na određenoj lokaciji.
-->>>  a 1Atrovent neplodnosti: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Rizik od menstrualnog bola da izazivaju:

 • Nesanica, gubitak snage i snage.
 • depresije.
 • Nepažnja, zbunjenost.
 • Nervoza.
 • Apathetic države,
 • Kršenje hormonske žena.
Pozitivna sposobnost patch Femiplast omogućiti ženama da prežive najteži period u mjesecu lako i bezbolno.

Sastav termoplastica Femiplast

U sastavu termoplastica Femiplast od menstrualni bol je jedinstvena. To je potpuno siguran i ekološki prihvatljiv.

Glavne komponente

 1. Carbol & mdash; promovira izlučivanje štetnih tvari iz organizma.
 2. A prah mineralnog porijekla i ldquo; Purge & rdquo; je važeća sogrevaya.
 3. Kapljice željeza u prahu je dobro toplo.
 4. superupijajuće polimer povećava temperaturu, stvarajući efekt staklenika.
 5. Vermiculite će Ne dozvolite da toplota napolje.
 6. Halite & mdash; kamene soli ima umirujuće.

Femiplast. godine, kada je otvorio paket, hemijske reakcije odvija, tokom koje se generira toplinu. 20 minuta je dovoljno patch se zagrijati na maksimalnu temperaturu.

instrukcije upotrebe

Upotreba je vrlo jednostavna:

 1. Otvorite patch i uklonite film.
 2. Priloži ga na platno na unutrašnjoj strani na mjestu gdje je jači bol.
 3. Nije potrebno da pretjerate patch duže od dvanaest sati.

Nemoguće je ljepilo termoplastici na kožu. Njegova primjena je samo u vrijeme jake bolove tokom menstruacije. Nakon diplomiranja, stručnjaci preporučujemo koristiti patch.

Svjedočenje

Termoplastici namijenjen ženama koje pate od sindroma menstrualni bol. Uz redovnu jake bolove moglo početi nekoliko dana prije očekivanog početka menstruacije. Ako se bol nije jaka & mdash; moguće je mjesečno koristiti prva dva ili tri dana.

Kontraindikacije

Ozbiljne kontraindikacije za korištenje zakrpe raznih ginekoloških bolesti. Uostalom, postoje bolesti kod kojih dodatne topline može biti smrtonosan postupak.

U prisustvu bilo koje ženske bolesti, trebalo bi da se konsultuje sa svojim suplementarom o uputnosti primjene flastera. Konsultovati zdrava žena ne boli.

Cijena

Cijena ovog patch na zvaničnom sajtu proizvođača zastupljeni sa 50% popusta:

-->>>  Stopsedin sprej iz sive: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Gdje kupiti Femiplast

Kupi Femiplast samo na zvaničnom sajtu proizvođača da se izbegne kupnje krivotvorine. Za to je potrebno da popunite obrazac na web stranici, što ukazuje na zemlju, ime i broj telefona. Zatim pozvati direktora i potvrdite narudžbu, način plaćanja i isporuke.

Pregled termoplastica Femiplast koriste tokom menstruacije za ublažavanje bolova, smanjenje opšte stanje žene. Ono što je Femiplast Menstruacija svaki mjesec kuca žena off. Nije uvijek ovih dana ići glatko i bez bolova. Neke žene ne mogu ni učiniti uobičajene stvari, ide na posao i moraju ostati kod kuće. Ponekad je visoka …
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*