ELECTRICITY SAVING BOX do uštede električne energije: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Rate this post

Pregledajte Struja Saving Box & mdash; prilozi za ekonomičnu potrošnju esuplementtrike omogućava da se smanji komunalne naknade za svjetla.

To znači uštedu esuplementtrične energije Struja Svjetsko Box

Godina nakon naknade godine povećati sve više i više. samo čovječanstvo, kako bi se olakšalo svoj život dobija nove spravice koje pomažu bez trošenja mnogo vremena, truda da rade svakodnevne stvari: čista, kuhati, uradite praonica. Čak i običan dom je teško bez aparata kao što su TV, računalo, video igre. ceo naš život zasniva se na svoje redovne upotrebe. Sa višim stopama, mnogi u potrazi za smanjenje komunalnih troškova. Sada u prodaji postoje posebni za izum esuplementtrične energije za uštedu esuplementtrične energije Saving Box.

Specifičnost njegov utjecaj se temelji na smanjenje esuplementtrične struje potrošnje. Metar podiže manje kilovata uz upotrebu specijalnih uređaja. Uređaj je proizveden prema njemačkom tehnologijom. Na sreću, to ne utiče na svoje troškove, kao garancija dugi vijek trajanja.

Već u mnogim zemljama Evrope, uz pomoć jedni od drugih spušta electrostate 30%. Ako je teret velika, otplate će biti brz i mdash; samo nekoliko mjeseci bi bilo dovoljno.

Izgled

Uređaj je plastičnoj kutiji pravougaonog sivo mdash; crnoj boji. Na prednjoj strani su LED diode koje označavaju režima. S druge strane je standardni utikač. Takođe, na poleđini je opis tehničkih podataka:

 • napon 90-250 V,
 • Frekvencija 50 do 60 Hz,
 • Load maksimalno 15 000 W

Specifikacije

ušteda od korištenja esuplementtrične energije Saving Box zavisi od tehnike koja se koristi. Proizvođači tvrde:

 • Tijekom rada snažnih esuplementtričnih aparata: perilice rublja, računalo, sušilo za kosu, klima uređaj, ekonomičan čini moguće smanjiti troškove za najam do 50%;
 • Upotreba esuplementtrični štednjak, glačalo, mikrovalne pećnice, plazma, šuška se topline javlja kod štedi 45% esuplementtrične energije;
 • Upotreba frižider, esuplementtrični motor kotla postaje jeftiniji za 40%;
 • za vodu, aparat za kavu, toster, svjetlo potrošnja sijalica je smanjena na 35%;
 • alati, kao što su: bušilica, čekić bušilica, slagalice, kružna ploča koristi sa korist minus 30% troškova.
 • Vlažnost ne smije biti veća od 85%. Stoga kada, sauna, bazen nije pogodan za svoju vezu.
 • Jedan instrument biti više nego dovoljno za jedan stan. Dobro podnosi napon 5 do 19 kW. Ukupna težina uređaja sa pakovanje 170 g, bez nje i mdash; 125 g opcije: 12 x 7 x 4 cm Garancija traje godinu dana nakon kupovine.
Posebni zahtjevi za esuplementtrični uređaj za esuplementtričnu energiju Svjetsko Box ne treba. To se uklapa standardni mrežu. Ukoliko opterećenje prelazi normu za jedan uređaj, trebate kupiti nekoliko.

Kako to radi

Struja Saving Box jednostavan za korištenje. Dovoljno je da se poveže na esuplementtričnu utičnicu kao bilo koje opreme. Princip svoju akciju sastoji u filtriranju esuplementtričnih pogona mase. Kao sjećate iz fizike, energija je podijeljena na aktivne i reaktivne. Aktivni potrebu za kvalitetnim dugoročnim performanse esuplementtrotehnike u svakodnevnom životu. S druge strane, bez izlaza, krećući se kroz žice, bez upotrebe. Prema riječima stručnjaka, zbog toga, trenutna potrošnja raste, povećana dodatni esuplementtrični pritisak, postoje opasna za ljude esuplementtromagnetnog zračenja.

Uloga ekonomije da to pomaže da biste ga uklonili electrojet zemlju iz struje. Nakon toga, donji potrošača esuplementtrične struje. Oprema zahtijeva manje esuplementtrične. Tako je smanjena potrošnja na javne usluge.

Prema proizvođačima, specialdevice:

 • Dijelovi esuplementtrične energije za aktivne i reaktivne. Potonji korova, što je aktivan. Potrebna energija se čuva i ide na obradu.
 • Efektivno usmjerava energomachine, distribuira ih ravnomjerno, sprečavajući hranu. mreže prenapona.
 • Ne vara brojač & mdash; ekonomičan radovi na takav način da ne ometaju rad pulta. To ne utječe na brojeve, a ne da ih vraća, tako da možete biti sigurni u svoje zakonitosti.
 • ima visoku učinkovitost, koji je potvrdio znanstveno provođenjem posebnih studija i ispitivanja. Prema riječima stručnjaka, pa čak i na svoju ruku zaista je neke od njih provjeriti kvalitetu svojih postupaka.
 • Pozitivan učinak na aparatima, proširujući njihov životni vijek. Štiti opremu od štetnih utjecaja electrojet snage.
 • Bilo esuplementtrični mehanizam, a transakcija sama zrače esuplementtrično polje, što je loše za živa bića. Pronalazak uklanja te štetnih esuplementtromagnetskih zračenja.
 • Osim toga štiti mrežu od atmosferskog prenapona, pretvarajući energiju electrojet u takav nezaobilazan aktivan.
 • Esuplementtrični tok se normalizuje zbog efekta uređaja za uštedu energije. Usovershenstvuetsya struktura esuplementtropotok. Smanjen nivo gubitka esuplementtrične rada za otpor, sprečavajući nagle promjene je u mrežu.
 • Zahvaljujući poboljšanju kvaliteta electromass, struja je stabilno i ravnomjerno. Nema dodatnih pregrijavanja, vibracije, buka.
 • Ova kupovina isplati već nakon dva mjeseca korištenja. Preciznije rezultate zavise od intenziteta mreže. Što je veći to je, to će brže isplatiti.
 • Upotreba pronalaska omogućuje ne samo da troše manje, ali da zadrži aparata u ispravnom stanju za dugo vremena. Da bi se zaštitili od štetnog zračenja.

Karakteristike

Jednostavan za korištenje omogućuje vam da bez muke svakoj osobi da ga koriste u svom stanu ili u zemlji. Spojite to po mogućnosti do najbliže metru utičnicu, kako bi se pokrili maksimalne snage.

Smatra se da je potpuno legalno, jer to nije u suprotnosti sa javnim interesom.

Device Struja Saving Box ne utječe na šalteru, uzima ne brojke leđa, ne zaustavlja.

Sve tehničke opreme u kući, stan, ured radi zbog magnetnog polja koje se javljaju u mreži. Bilo koji aparata tokom rada čine induktivno opterećenje. Inductance ne mijenja struje. Kada prolazi kroz tekući teret, fazni pomak struje i electroprecizia. Ovo ukazuje na to da je u mrežu bilo electrojet energije, koji ne nose mnogo dobro. To stvara samo beskorisno magnetno polje induktivno electroprecizia. Protok neželjene energije kroz žice stvara dodatnu toplotu i dodatne esuplementtrične gubitke. Potrošači plaćaju za stvarnu potrošnju esuplementtrične energije i gotovo isto toliko platiti za dodatne gubitke. Zadatak ekonomije kako bi se smanjio reaktivne struje u distribuciji. mreže i ukloniti nepotrebne troškove esuplementtrične energije.

Uređaj za uštedu energije mogu se podijeliti u 5 konvencionalne jedinice. Svaki modul je povezan s drugim. Iz njihove glatka akcija ovisi o smanjenju potrošnju energije.

Glavni bloka (modula):

 • Direktor & mdash; Njegov posao je da distribuira napon ravnomjerno, da eliminiše esuplementtro energije, uz jedan dio da ga promijeniti u aktivan. Tako se smanjuje korištenje esuplementtrične energije.
 • Zaštitna & mdash; odgovoran za sigurnost esuplementtričnih aparata u slučaju naglog porasta u mrežu ili udar groma. Tako da nema potrebe za kupovinom specijalnim zaštitinim esuplementtrične uređaje.
 • Filter aktivno eliminira harmonika struje, razine izobličenja signala. Zbog toga sposobnost aparata u kući će trajati duže.
 • Modul ispravljanje kosinus “Pi” . Njegova suština u višoj sili. Reaktivna snaga se distribuira ravnomjerno. Potražnja postaje ekonomičniji, gubitak zbog grijanja ožičenja se smanjuje.
 • kompenzirajuća & mdash; njegov zadatak je da vodi ravnomjerno opterećenje preko faze. Zahvaljujući njemu, održavanje esuplementtrične opreme postaje sve pristupačne.
Proizvođači tvrde da mnoge porodice u Evropi su već dugo koriste esuplementtričnu energiju Saving Box i zadovoljan njegovim radom. Prema anketama on je već pomaže da se spasi svaki drugi porodice.

Gdje i kako koristiti

Može se koristiti u stanu, privatna kuća, na poslu, u dućan, ured, radionicu. Pored upotrebu u prostorijama bilo proizvodnja više nego opravdana, jer cijene esuplementtrične energije za preduzeća su veća nego kod običnih ljudi. Ako maksimalni nivo napona na mrežu iznad 19000 vati, trebalo bi razmisliti o kupovini nekoliko ekonomski i beznačajan poboljšanje interne napajanja.

Device Struja Saving Box si ga stavio u prvom od brojila utičnice da bi mogli uhvatiti i očisti energetske tokove. Ovo je sasvim dovoljno.

Prema proizvođačima, da radi mehanizam počinje odmah, filtriranje i transformaciju electrojet tokove. U zapažene rezultate prvih mjesec dana.

Cijena

Troškovi ekonomija relativno visok. Na web stranici proizvođača možete napraviti kupovinu uz popust od 50%.

Cijena:

 • Ukrajina & mdash; može se kupiti u prosjeku za 450 UAH
 • Rusija & mdash; cijena će dostići 1 Gastrenit rubalja
 • Belorusija & mdash; 498 000 Bjeloruski rubalja,
 • Kirgistan & mdash; 2 000 kg,
 • Kazahstan & mdash; 7.100 šator
 • Moldavija & mdash; 600 leja.

Gdje kupiti

S obzirom da je proizvod popularan i da je u velike potražnje, veliki broj dirao uređajima. Kako se ne bi pasti u zamku prevaranata i kupiti originalne robe, to je bolje kupiti esuplementtrične energije Saving Box na službenoj web stranici proizvođača. Redoslijed se može obaviti izravno na web stranici.

obliku Lako bi se omogućilo jednostavno, brzo, lako napraviti kupovinu. To je dovoljno da se napuni poseban pop-up prozor da daju svoje podatke: prezime ime srednje ime i broj telefona. Nakon naručivanja, menadžer kontaktira kupca za potvrdu kupovine.

Pregled Struja Saving Box – prilozi za ekonomičnu potrošnju esuplementtrike omogućava da se smanji komunalne naknade za svjetla. To znači uštedu esuplementtrične energije Struja Svjetsko Box godinu dana nakon naknade godine povećati sve više i više. samo čovječanstvo, kako bi se olakšalo svoj život dobija nove spravice koje pomažu bez trošenja mnogo vremena, truda da rade svakodnevne stvari: čista, …

About Safeta Sehovic 434 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*