Auto DVR Mirror video rekorder (videozerkalo)

potpuni pregled DVR OGLEDALO DVR CAR dokazuje da bez nje je skuplje vožnje u ispunjen saobraćaja ulicama.

Što je Auto DVR Mirror?

Auto DVR Mirror auto pribor, genijalni uređaj, istovremeno obavljanje dvije važne funkcije

 • služi kao retrovizor;
 • film / rekord situacija na putu kao običan DVR.

Let kreativnih ideja izumitelja dovelo je do toga da je izgrađen-u kompaktnom ekranu površinu ogledala, čije dimenzije ne sprečavaju vozača za upravljanje vozilom.

Često je ovaj uređaj postaje život slame da povlači učesnik saobraćajne nesreće iz ponora lažnog iskaza i gotovih upravnih predmeta. Ranije, mnoge vrste DVR doveli su više problema nego koristi:

 • ometati visi žica;
 • standardne veličine djelomično blokiran preglednost vozača;
 • u slučaju slučajnog pada, oni odmah pao, lebdio je bio izgubljen postavke;
 • slaba baterija brzo umro;
 • kvalitetu snimanja bili su prisiljeni da plačem … itd

Danas na tržištu Auto oprema imaju jedinstvenu jedinicu koja eliminira navedenih problema.

Izgleda da Auto DVR ogledalo?

Mirror DVR Auto DVR Ogledalo je pravilnog modela automobila retrovizor. Prednosti dizajn revolucionarni dodatak:

 • ne blokira vaš pogled;
 • uređaj nije vidljiv drugima, uključujući i prevaranti i lopovi;
 • širina jedinstveni multifunkcijski uređaj prelazi širinu standardne kabine, koja pruža bolji pogled na ono što se događa u leđa.

Na poleđini uređaja ima gumene trake i kopče koje pridaju redovni salon ogledalo. Oni su vrlo pouzdani i isključuju pada avtoaksessuary za vrijeme vožnje ili naglog kočenja, uticaj. Možete ukloniti u bilo prikladnije vrijeme, otvaranje normalan retrovizor.

U videozerkalo Auto DVR Mirror zadnje izgrađen prednja kamera sa uglom gledanja od 140 & deg ;. Šarku vam omogućava da ga dati položaj koji ste najviše odgovara. Uz ovaj aranžman, čitav ogledalo može ostati nepromijenjen.

-->>>  Alergyx - Alergija kapi: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Control panel koji se nalazi u donjem dijelu tehnološkim inovacijama. Postoje tipke za paljenje, meni, snimanje aktiviranje, reset, scrolling, reboot. Oni su konveksni, raspoređenih u jednom redu, to je pogodan za pritisnuti, lako otkriti čak i na dodir.

Na vrhu ogledalo video rekorder Auto DVR Ogledalo, postoji mali panel koji uključuje priključak za memorijske kartice microSD do 32 GB, mikrofon, mini USB priključak, utor za mini-HDMI.

U automobilskoj pribor je ugrađen u speakerthat igra zvuk prilikom gledanja video snimku.

Kako instalirati ogledalo DVR?

Developers jedinstvenih avtoaksessuary su se pobrinuli za jednostavnu instalaciju ovog uređaja. DVR haljine direktno u retrovizoru. Prednja kamera nije imala gde da ga montirati, ima ugrađen Auto DVR Mirror.

Stražnja kamera je instalirana u stražnjem dijelu automobila. Da biste ga uvesti vlasnik automobila ili specijalisti u servisni centar. Set videopokergame uređaj sadrži komoru, kabl koji ima dužinu od 6 m, a za upotrebu. Nakon instalacije DVR otpozadi spreman za rad.

Kako radi Auto DVR Mirror?

Prije korištenja uređaja, morate izabrati način aktiviranja unosa: jednostavnim pritiskom na dugme paljenje motora ili sa okidač ugrađena u senzori pokreta uređaja.

Kada se bavi hod unazad. u malom 2,7-inčni monitor na lijevoj strani ogledala, možete odmah dobiti sliku onoga što se događa iza automobila (pregledavati otpozadi). U isto vrijeme i počinje snimanje sa instaliranim kamerama. Prilikom prebacivanja opremu na druge modove, slika iz zadnje kamere zamjenjuje sliku iz prednju kameru na more. Snimanje se ne zaustavlja.

Ako želite, monitor se može isključiti u “ogledalo” je jednostavno odraz toga. Pomoću dugmadi na kontrolnoj ploči može biti prikazan u bilo koje vrijeme sliku sa bilo kojim fotoaparatom. Također se možete opciju “slika u slici”, a istovremeno pratiti šta se prednje i zadnje događa.

Snimanje glatkih, loop & mdash; stare datoteke su zamijenjeni novima. Video “ogledalo” ima funkciju snimanja fragmenata od 1 do 5 minuta da zameni. Uz motor isključen, zapis na zahtjev vlasnika vozila ne može zaustaviti. Video sa stražnje / prednje kamere snimaju u različitim folderima. Zvuk se ne snima u oba foldera.

-->>>  Sustafix - mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?

adapter za napajanje priključen na upaljač. Uređaj ima Li-ion baterija (kapacitet Snail Me mAh). Set uključuje i žice za direktan priključak na brodu mrežu. Pomoću mini-USB priključak i USB kabel (priložen) možete izravno pročitati podatke preko računala i izlaza video stream na treće strane uređaja.

Funkcije videoserol Auto DVR Mirror

 1. Video kamere rad na CMOS-matricu s niskom potrošnjom energije.
 2. ima senzor ugrađen šok (tzv “G-senzor”), nakon operacije koja je datoteka snimljenih kamkordera se automatski zaštićen od brisanja.
 3. Ne možete samo pucati video, ali snimati fotografije (veličina je 5mpx, JPEG formatu).
 4. U kamera mraku automatski prebacuje u režim snimanja noć.
 5. Na ugrađeni u zrcalu možete raditi s menija da biste vidjeli snimljene video zapise i fotografije.
 6. Meni na ruskom jeziku.
S obzirom na činjenicu da je ekran može biti pokriven sa ogledalom, na sunčanom danu na ovom relativno sumornu sliku. Ali ta činjenica ne sprečava da radim s njim, vidljive ekran ne odvratiti od gledanja.

Neke od prednosti Auto DVR Mirror

Prednja kamera snima u Full HD formatu sa visokom rezolucijom od 1920 * 1080. To stvara rekord superiornu jasnoću, odličnog kvaliteta. Slika je svijetla i bogata. Sliku vozača je nesmetan.

Ne postoji auto korekcija svjetline. Pod smanjenim svjetlo svjetline se dodaje. Ovo osigurava visoku kvalitetu i oštre slike, čak iu mraku. Tu je i funkcija “SUNLIGHT”.

Možete snimati zvukove i noć kada je motor isključen (opcionalno). U zimskom ništa posebno da završi posao auto pribora da nije potrebno. Video “ogledalo” posluje u normalnom režimu, ne zamrzava, ne ruši.

Specifikacije

 • Matrix: CMOS.
 • Video snimanje:. 30 kadrova u sekundi, 1080P, VGA; H. 264 kodek (kompresija uz održavanje visoke kvalitete).
 • Ugrađeni zaslon: 4.3 “TFT-LCD (tečnog kristala zaslon s aktivnom matricom) razmera 16:. 9
 • Izbornik:. Na ruskom jeziku
 • Optika: staklene leće, matrica NT99142 100w / OV2710 + ISP (AW6131) 200W sa dijagonalom kut gledanja od 140 stupnjeva
 • Zvuk:.. zvučnik za reprodukciju, mikrofon za snimanje 3.5 mm Jack
 • Memorija: MicroSD Class 6 gore, kapaciteta do 32GB
 • Foto:… JPEG formatu; veličina je 5mpx
 • Shock senzor (G-senzor)
 • Postoje USB 2.0
-->>>  NormaDry sprej od znojenja: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Dodatne funkcije

 • digitalna stabilizacija slike;.
 • ciklički (bez nedostataka) snimanje slika;
 • datum preklapanje / vrijeme na video zapise, fotografije;
 • prelazak na noćni režim video;
 • Auto Start snimanje kada se primjenjuje vlast;
 • automatsko isključivanje kada je napajanje isključen;.
 • je datoteka zaštićena od signala iz šok senzor

Standard

 • Napajanje u li cigareta ghter.
 • Kamera sa kablom (dužina 6m).
 • Žice za spajanje direktno na brodu mrežu.
 • USB kabla.
 • upute za uporabu.

Cijena

Kupi DVR Auto DVR Mirror na niskoj ceni & mdash; samo 6900 rubalja. Konačna cijena te tehnološke inovacije zavisi od regiona i način isporuke.

Plaćanje je zbog po prijemu (tzv “pouzećem”).

Gdje kupiti

da ne padne u ruke prevaranata, takvih uređaja treba kupiti od zvaničnog distributera. Jedan od njih je i dućan avtoesuplementtroniki “АUТОСКАНЕР”. Radno vrijeme: 10:00-22:00 sedam dana u tjednu.

Naruči videregistrator otpozadi može biti u bilo kojem dijelu zemlje. Shipping je vaše odabrane brodara. Proizvod je certifikat. Jamstvo & mdash; 1 godina.

Na sva pitanja za rješavanje ovdje: u “trgovinska radnja”, 199106, Sankt Peterburg, 21. red VO, 14 Litera a, soba 7.

A cijelu recenziju DVR OGLEDALO DVR CAR dokazuje da bez nje je skuplje vožnje u ispunjen saobraćaja ulicama. Što je Auto DVR Mirror? Auto DVR Mirror auto pribor, genijalni uređaj, istovremeno obavljanje dvije važne funkcije: služi kao retrovizora; film / snimiti situaciju na cesti kao običan DVR. Let kreativnih misli …
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*