Aqueous ekstrakt propolisa na schungite voda: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Time-testiran receptima tradicionalne medicine još od antičkih vremena pomoći osobi da se bori protiv bolesti. Najviše autoritativni od njih i ndash; Vodeni ekstrakt propolisa.

Što je to?

Propolis je prirodna supstanca kao što je katran, koji je u proljeće proizvode pčele od smolastih kapi na mlade breze, topole, johe lišća i pupoljaka. Pčele dezinficirati ih ćelije prije nego će matica leže jaja. Na osnovu njega od davnina su masti, ali više popularan i ima mnoga područja primjene vodenog ekstrakta propolisa.

Za njegovu proizvodnju koristi vodu tretirani shungite. Ovaj kamen, sastavljen od ne-kristalne ugljen. Osim ugljika, sadrži oksidi aluminija, željeza, kalija, kalcija, itd, i raznih metala (magnezij, cink, mangan). SHUNGIT je u stanju apsorbirati zagađivača, tako da se koristi za dobiti čistu vodu za proizvodnju lijekova.

Na upotreba vodenog ekstrakta propolisa za liječenje ozbiljnih bolesti navedenih u djelima drevne grčke i srednjovjekovne naučnici, u knjigama o farmakologiji 18-19 stoljeća.

Kako funkcionira?

Proizvod sadrži aktivne elemente koji daju na odrasle tijelo i djeca terapijske i profilaktičke efekt:

 • povećava imuni otpor protiv patogenih mikroba, virusa, uzročnika zajedničkog hladno, infekcije;
 • uklanja toksične i otrovnih mikročestica;
 • bori gljiva raznih porijekla;
 • pomaže da se stabilizuje nivo “štetnih” kolesterola i povećava elastičnost zidova krvnih sudova;
 • sprečava razvoj malignih i benignih tumora;
 • prirodno svjetlo anestetik, ne izazivaju neželjene efekte;
 • poboljšava strukturu kose, jača zube, hrskavice i koštanog tkiva;
 • Vodeni ekstrakt propolisa na osnovu shungite je prepoznat kao efikasan lijek protiv parazita itd

Ozdravljenje sposobnosti pčele proizvoda su poboljšane kroz pripremu vodeni ekstrakt propolisa na osnovu shungite:

 • pročišćava vodu od teških metala, toksina i elementi koji uzrokuju alergije;
 • obogaćuje krvi i tkiva s kisikom antioksidanata;
 • normalizira rad gastrointestinalnog trakta, cirkulacije i izlučivanje sistema zbog elemenata u tragovima; korisno za anemija, dijabetes, itd .;
 • Vodeni ekstrakt propolisa na shungite voda se preporučuje kao način da se oslobodimo parazita.
-->>>  C-Dermic sprej protiv psorijaze: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Korisne funkcije u jedinstveno rješenje zbog specifičnosti njegovih komponenti.

Sastav

Propolis se smatra univerzalnim terapijsko sredstvo zbog svoje povezanih komponenti.

 • Među komponente ove supstance bitne za normalno funkcioniranje ljudskog elemenata tijelo u tragovima i makronutrijenata u čistom obliku iu obliku jedinjenja.
 • Vitamini u sastavu propolisa predstavlja retinol (A) tokoferol (E) askorbinska (C), niacin, pantotenska (B5), folne kiseline (B9), tiamin (B1), riboflavin (B2 ), itd Ovaj vitamin ubrzava metaboličke procese, koji su uključeni u sintezu hemoglobina, utiče na kožu i sluznicu, normalizuje nervni sistem, jača imunitet.
 • Amino kiseline, koje su komponente ovog neverovatno proizvod pčelarstva potrebnih za izgradnju mišića i kostiju, hormoni, probavnih enzima, antitijela.
 • pinocembrin ima antifungalna aktivnost.
 • Kava i druge kiseline pružaju antimikrobni, antibakterijski učinak, i promovirati zarastanje rana.

Aqueous ekstrakt propolisa na schungite vode kombinira korisne terapeutske i preventivne mogućnosti koje mu po prirodi: biljke, insekte, bogatstvo zemlje.

instrukcije upotrebe

Aqueous ekstrakt propolisa se koristi kao lijek i profilaktičke agent u odraslih i djece od jedne godine. U Pediatrics se široko koristi kao tonik i anti-parazitske.

Djeca od jedne godine do tri godine preporučuje se uzeti tri puta dnevno za 20-20 pet minuta prije jela četvrtinu kašičice ove tečnost sa začinskim mirisom (ako boca ima dozator, u jednom trenutku 30 do 40 kapi). Predškolce i sedam godina djeca mogu se dati jedna trećina kašičice u istom režimu. Sa osam na četrnaest godina je dodijeljen pola kašičice lijekova.

Odrasli treba popiti kašiku infuziju prije jela četvrt sata. Komponente droge imaju zdrav efekat predmet za upotrebu u roku od trideset dana.

Svjedočenje

Stručnjaci preporučuju da se prijave rješenje kao poseban ili dodatni terapeutski agens u prisustvu širokom listom indikacije:

 1. poremećaja u funkcioniranje endokrinih žlijezda (dijabetes, itd);
 2. zatajenja srca;
 3. upala i disfunkcija gastrointestinalnog trakta;
 4. hemoroida i pukotina;
 5. upala ginekološke;
 6. različite manifestacije gljivičnih infekcija;
 7. otitis, sinusitis, frontalni sinusitis;
 8. kršenja integriteta kože, opekotina;
 9. trovanja, itd
-->>>  Peruvian Maca kompleks za potenciju: mišljenja, cijena, gdje kupiti

A bogato iskustvo je uspostavila ovaj proizvod kao anti-parazitske lijek.

Ova lista prednosti čini medicine iz propolisa, pravi iscjelitelj broj jedan.

Kontraindikacije

Pripreme propolisa na schungite vode imaju gotovo bez kontraindikacija, osim netolerancije proizvoda pčelarstva.

Cijena

Kupi vodeni ekstrakt propolisa može svakome ko brine o svom zdravlju. Na zvaničnom sajtu proizvođača nudi certificirani proizvod koji je prošao medicinski pregled. Online kupovine nudi dnevne promocije:

Gdje kupiti

Proizvod se može kupiti u bilo kojem području Ruske Federacije, ali i Bjelorusije i Kazahstana i drugih država. Proizvođač nudi dostavu na bilo koji regiji pošte, potrebno je samo da postavite svoj red na internet stranici Društva.

vrijeme testiran receptima tradicionalne medicine još od antičkih vremena pomoći osobi da se bori protiv bolesti. Najviše autoritativni od njih i ndash; Vodeni ekstrakt propolisa. Šta je? Propolis je prirodna supstanca kao što je katran, koji je u proljeće proizvode pčele od smolastih kapi na mlade breze, topole, johe lišća i pupoljaka. Pčele saća ih dezinficirati prije …
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*