AquaStop sprej za cipele: mišljenja, cijena, gdje kupiti

U članku se nudi detaljan pregled inovativnih alata AquaStop dizajniran da ne samo cipele, već i odjeću. Lek je poseban premaz, koji se sastoji isključivo od jedne komponente. To je razvijen u laboratoriju Nanolab nalazi u Njemačkoj. Njemački naučnici su stvorili ovaj proizvod za zaštitu tekstila i kože materijala od negativnog uticaja različitih vrsta zagađivača.

Koja je AquaStop?

Stručnjaci naučnici iz Njemačke stvorili su jedinstveni nano-premaz dizajniran posebno za liječenje odjeća i obuća & mdash; AquaStop sprej. Ovaj lijek je funkcionalna, lako se nanosi i efikasne u upotrebi. Nakon što je površina obrađena sa sprejom na cipele nisu pogođeni prljavštine ili kišovito vlažnom vremenu. Na tretiranom proizvodu ostaje apsolutno ni traga. Sada nema razloga za brigu o izgledu i možete nositi cipele jarkih boja, uprkos nevremena. To je moguće zbog formiranja otpornih zaštitnih premaza sa hidrofobnim odbija imovine (Namachivaya vlage) visok stepen.

sprej cipele AquaStop može se primijeniti na proizvode od kože i antilop i nubuk i tekstila. Važno je napomenuti važan kvalitet pripreme: nakon obrade pristupa zraka se održava. Noge ne znoje slobodno “disati”.

Inovativna prahom je izuzetno ekonomičan. Dovoljno za rukovanje jednom površini Shoe (protok je od 11 do 20 ml po 1 kvadratnom metru), a ti dugotrajnu zaštitu stvari od svih vrsta nečistoća tijekom cijele godine.

Izgled

Materijal

U sastavu revolucionarnog alata AquaStop vodu, izloženi čišćenje, i srodne nanočestice. Nema više komponenti u sastavu nije dodao.

Design

sprej cipele AquaStop se provodi sa abrazivnim sredstvom za čišćenje u originalnoj ambalaži. Je tečno dosljednost, koristi za prskanje na površini od cipela.

Specifikacije

Imenovanje

A sprej dizajniran tako da zaštiti cipele od zagađenja i maksimalno svoj vijek trajanja. Za to vam je potrebno slijediti nekoliko jednostavnih koraka.

 1. Temeljito očistite cipele od prljavštine, pranje (ako je potrebno) i pustite da se osuši.
 2. Postavljanje bočica s AquaStop na udaljenosti od 15 & mdash; 17 cm od cipela, lagano prskati na površinu. Potrebno je da se prijave jedinstven sloj preko cijelog područja.
 3. Pričekajte oko pola sata dok se ne osuši, a zatim na sličan način nanijeti drugi sloj.
 4. Ostavi tretirane cipele su oko 11 & mdash; 13 sati dok se potpuno osuši.
-->>>  VaricoBooster - krema mast za proširene vene: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Nalog AquaStop za u. na web stranici prodavatelja

Funkcionalnost

Moderna industrija ne može ponuditi kupcu sva sredstva koja se odnose na kategoriju kućne hemije, koji bi mogao konkurirati AquaStop, briga za kuću cipele. Sada je prilika da kupe takve cipele, što je zaista potrebno za dušu. To je moguće zbog činjenice da su cipele, patike i druge vrste obuće koje su obrađene sa sprej, imati novi izgled u svim vremenskim. Sprej AquaStop pogodan za bilo koju vrstu obuće. Naravno, to je teško povjerovati, ali sada ne mogu se bojati prljavog blata bele patike ili smoči na kiši cipele. Nano premaz će odbiti voda, sprej, prljavštine i drugih neželjenih nečistoća. Rezultat je svoj besprijekoran izgled u svim vremenskim i netaknute raspoloženje.

Kako

talože na površini Shoe nanopokrivajuće stvara visok odbojnost vode. Ovo pruža najviše minimalan kontakt tretira prskanjem cipele sa mosuplementule bilo kakvu tečnost ili prljavštine. Uzmite u obzir, što je prosječna potrošnja spreja po četvornom metru:

 • antilop površine 21 ml;
 • koža & mdash; 11 ml;
 • tekstilne i mdash; od 10 do 20 ml.
Da bi ljubitelj ste samo strogo pridržavati uputstva na pakovanju. Procjenjuje se da je sprej od 50 ml dovoljna je za 10 tretmana cipele.

Karakteristike

Spray AquaStop ima brojne svojstva. Pogledajte malo bolje.

 1. Štiti tretirane površine cipela ili odjeće, gurajući joj oduzeti prljavštine, vode, i ostalih nečistoća. To stvara optimalne uvjete za duži život stvari (povećan je za oko dva puta).
 2. Zadržava dugo originalnu boju cipela ili odjeće. Budući da je sprej je transparentna, to ne mijenja izgled obrađenih proizvoda.
 3. Služi kao dobar zaštitni “film” gljive, i sprečava njen izgled.
 4. Ne izaziva nikakve poteškoće prilikom nanošenja.
 5. ne izaziva alergijske reakcije, potpuno bezopasan za ljudsko zdravlje.
 6. sprečava stvaranje na površini obuće teško ukloniti bijele ostatka. Oni se pojavljuju vrlo često zbog negativnih efekata vlage.
 7. Nije pogođena padavina & mdash; kiša, snijeg. Apsolutno ne isprati vodom.
 8. Ne sadrži organska otapala tipa vosak, parafin, akril, ulje i drugih štetnih spojeva. Bilo koji miris je odsutan, i to je pozitivna stvar za potencijalne korisnike koji nisu jako dobro podnose bilo kakve nove mirise.
 9. Štiti površinu obuće od pojave ogrebotina i razne vrste tragova mehaničkih udara.
 10. Has no toksično dejstvo na ljudski organizam.
 11. Zadržava trajan učinak do 12 mjeseci.
 12. Nanoclay ima takvu opciju kao samo-čišćenje. Zagađenje bilo koje vrste i složenosti samo sklizne tretiranog područja koje ne zahtijeva nikakve daljnje pročišćavanje.
 13. Sprej je certificiran u Europi, Rusija, Ukrajina i Kazahstan. Ima certifikate Ministarstva zdravlja.
-->>>  Tandem - kapsule za muškarce: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Cijena

Prilikom donošenja svoju odluku da se brine o svoje cipele i produžiti svoj život trebate kupiti ovaj revolucionarni vodoodbojna nanopokrivajuće. To će spasiti svoje zlato i da će spasiti živce. Kupiti sprej neće biti teško na teritorijama različitih zemalja. Drago mi je da sistematski proći kroz razne promocije, često nudeći značajne popuste na robu. To pomaže da se osigura da kupiti sprej većeg broja potrošača. Predlažemo da se razmotri raspon cijena u sljedećim zemljama:

 • u Rusiji – 1490 rubalja;
 • u Ukrajini – 349 UAH;
 • u Kazahstanu tengama Cellufit0.

Gdje kupiti

U trgovinama kupiti AquaStop nije moguće, to ne dolazi u maloprodajnu mrežu trgovanja . Da kupi alat, posjetite službenu web stranicu proizvođača. Međutim, treba da znate da priličan broj web stranica ponudu za preuzimanje nove inovativne razvoj njemačkih naučnika na internetu. Međutim, prema navodima proizvođača, a sada je pronašao puno falsifikata. Da biste izbjegli trošenje novca uzalud, preporučuje se da kupi proizvod samo na internet stranici proizvođača. Evo, kupac može dobiti pravi visoko kvalitetne sprej, štaviše, bez značajnih trgovina marže.

Kako naručiti?

Kako bi ste dobili inovativne nanopokrivajuće, možete jednostavno posjetite web stranicu proizvođača. Ovdje naručiti, trebate unijeti podatke u upitniku, navesti samo ime i broj telefona. Da ispravi osobne informacije i opciju isporuke, od vas će pozvati operater na dužnosti. U kratkom vremenskom periodu kako će biti isporučeni na vašu adresu. Preporučuje se nakon prijema za provjeru integriteta ambalaže, a zatim da plati troškove proizvoda i njegovu isporuku. Plaćanje unaprijed nije predviđeno.

porudžbine, potencijalni kupac treba zaboraviti da samo proizvođač garantuje kvalitet proizvoda i njegovu pravovremenu dostavu. Zato, da bi izbegli sve vrste neočekivanih rizika, preporučuje se da se kupi proizvod na Internet stranici proizvođača. Ne brinite o ličnim podacima, kao što je lokacija strogu politiku privatnosti.

U članku se nudi detaljan pregled inovativnih alata AquaStop dizajniran da ne samo cipele, već i odjeću. Lek je poseban premaz, koji se sastoji isključivo od jedne komponente. To je razvijen u laboratoriju Nanolab nalazi u Njemačkoj. Njemački naučnici su stvorili ovaj proizvod za zaštitu tekstila i kože materijala …
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*