Aqua Disiac – Parfem sa feromonima mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada,

Da li je moguće da zavede svakog muškarca sa samo jednim mirisom. Život Seksi parfem s feromonima nositi s ovog zadatka na 100%. Kako parfem i da dio toga, da shvatim.

Koje su feromoni

Da razumiju princip Aqua Disiac, prije svega je da shvate pitanje, šta su feromoni. U grčkom je “feromon” znači “uzbudi” ili “probuditi”. U stvari, feromoni su proizvodi od endokrinih žlijezda u različitih životinja (jelen, dabrovi i druge).

beverge citru coe up 1 2 Aqua Disiac  Parfem sa feromonima mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada, Feromoni su također sadržane u neke biljke (sandalovina, vanilija, kakao, jasmina, limuna, ružmarina i drugih) i razlikuju se od insekata (mravi, svilene bube). Feromoni proizvode i muškarci i žene. Muškarci se nazivaju “androsterona”, ženski – “Capulina”. Feromoni kontrolirati neuroendokrine sistema, što utiče na ljudsko ponašanje. Ovo naknadno utiče na društveni život i reprodukciju.

Postoje dvije vrste feromona:

 1. Relizer. Oni su u stanju da izazovu pojedincu da trenutnu reakciju i akciju.
 2. Primeri. Imati efekta eskalacije. Oni se koriste za oblikovanje određenog ponašanja.
 3. OL>

  Primjer drugi tip je poseban feromon da je matica ističe. On inhibira seksualni razvoj ženki, što je drugi radni pčela.

  Karakteristike i princip rada

  Aqua Disiac – kolekcija parfema sa feromonima iz francuskog proizvođača

  .

  Među ukupnoj naplati Aqua Disiac postoje parfemi sa imenima poznatih brendova, otprilike nalik njihove mirise:

 • Gucci by Gucci.
 • L’eau par Kenzo.
 • Miss Dior Cherry.
 • Pure Poison.
 • Touch of Pink.
 • Amor Amor Nina Ricci.
 • J’adore Dior.
 • Hugo Boss i drugi.

bhin food bck hnd chef 1 Aqua Disiac  Parfem sa feromonima mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada, Aqua Disiac ili alkohola, Blizanci će olakšati zavođenje partnera bez nepotrebnih sumnje!

koncentrat sa feromonima Aqua Disiac imaju u velikoj količini u seriji:

 • Aqua Disiac Cannabis feromona. Sa travnate miris konoplje. Spicy aroma je u stanju da stvori toniranje efekt za tijelo vlasnika. Ovdje su zarobili note sijeno i orasima. miris parfema može postaviti u strastveni seks. Parfem se mogu prepoznati po mraku bocu s bijelim poklopcem (spakovati tamno zelena). Podijeljeni u muško i žensko.
 • Aqua Disiac Animal mošus. Ovaj parfem je pogodan za muškarce da zavede osobe slabiji pol. To stimulira proizvodnju muškog hormona koji čini ženu pogled na njega kao macho. Duhovi uhvatila miris mošusa. Parfem ambalaže crna sa leopard uzorcima.
 • Aqua Disiac Love Elixir. Ovaj parfem je unisex. Miris kombinira note poznatih afrodizijaka (paprika, ylang-ylanga, palmarosa, itd). Pakovanje od ovih duhova ima tamnu boju i slova u srebrnoj boji.
 • Aqua Disiac Erotski Elixir. To je i parfem pogodan za svaku poda. Izrađuju se sa mješavinom cimeta, ylang-ylanga, đumbir i muškatni oraščić. Aroma način pomaže da se stimuliše aktivnost mozga, uklanja anksioznost i nedostatak povjerenja, što je osoba više atraktivnih u očima drugog pola. Crna pakovanje sa sivim slovima.
-->>>  Erofertil - negativni komentari, mišljenja, cijena, zvaničnom sajtu

Ako govorimo o Aqua Disiac divlji mošus je jedan od najpopularnijih tipova duhova Aqua Disiac. Divlji mošus parfem postoje muško i žensko. Sastav ženskih parfema uključuje snažnu prirodni afrodizijak – mošusa sa svjetlom bobica nota i Orchid. Parfem može se koristiti svakodnevno. Njegov glavni učinak je povećanje u razini spolnih hormona njegova ljubavnica. To je čini opušteno i lijepe u očima drugog pola. Parfem se prodaje u ružičastoj bočici u volumen od 10 ml.

“kompozicija” duhovi Aqua Disiac divlji mošus za muškarce je miris plave mente, sočne zelene jabuke, miris pasulja i geranija. Miris poboljšava pažnju od žena čini čovjeka privlačnijim u njihovim očima. A bočicu parfema u crnom, 10 ml u volumenu.

razvoj niza duhova je trebalo 5 godina. U sastavu parfema:

 • Velika količina feromona.
 • Posebna molekularni kompleks stabilnost ukus koji se drži u tajnosti.

rezultat je parfem s feromonima je sljedeće:

 1. Perfume otklanja sumnja u sebe, čini “vlasnik” mirisa da bude hrabriji i opušteniji strane svog partnera.
 2. osoba postaje privlačna i seksi na suprotni pol.
 3. Perfume stimulira libido žena i muškaraca. To je, duhovi prisiljeni da žele seks, ohrabrujući seks.
 4. Zahvaljujući feromona u parfemima je probudio seksualnog uzbuđenja, to iznad uobičajenog 2-3 puta.
 5. Feromoni povećati osjetljivost tijekom seksa, što čini svjetlija osjećaj.
 6. OL>

  Kako koristiti parfem Aqua Disiac

  instrukcije preporučuje se nanošenje malo parfema na intimne organe osim sluzokože.

  Možete dodati i parfem sa feromonima Aqua Disiac (2-3 kapi) u kremu za telo. Ako ih proširila na koži, miris feromona će biti ravnomjerno raspoređena na njemu.

  Ko može da koristi parfem s feromonima

  Život Seksi parfem divlji mošus za muškarce i žene pogodan za bilo koje dobi. To nije potrebno koristiti feromone mladih (ispod 16 godina) ili zlostavljaju njih. Kao nezreli Teens miris uzbudljivih parfema može “da ubije” i nered prirodni miris tela.

  Žene se savjetuje da koriste parfem sa 18. Za muškarce ne postoje ograničenja. Stavite ih u vruće sezone se preporučuje kao dame i muškaraca u najmanju ruku.

  Koliko je originalna Aqua Disiac

  cena parfema sa feromonima Aqua Disiac će ovisiti o vrsti alkoholnih pića. Raspon okusa-parovi koštaju od 699 do 1000. Perfume serije s velikom količinom feromona (Animal mošus, kanabis, Ljubav Elixir i drugi) mogu koštati više.

  beverge coe up diet 1 Aqua Disiac  Parfem sa feromonima mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada, 1 boca će koštati Aqua Disiac divlji mošus (10 ml) …. Možete odabrati bilješke koje su blizu ukus svakog muškarac ili žena:. Od drveta i mente za voće i med

  Wonderful ukus sa “pokrivene” priroda uzročnika – neprocjenjivo

  Zaključak Aqua Disiac

  Život Seksi parfem divlji mošus je u stanju privući osobe suprotnog spola. Tajna uspjeha leži ne samo u feromoni i njihov uticaj na ljudski organizam, ali iu primjeni novih tehnologija i specijaliziranu opremu za vađenje koncentrata. Također nije poslednji uloga ovdje je igrao i dodatne mirise začina i biljaka.

  Mnoge žene i muškarci su već pokušali najnovije metode zavođenja kroz parfem s feromonima Aqua Disiac i bio zadovoljan rezultatima. Tako da ima smisla da pokuša jedinstven način.

-->>>  ProstaPlast - mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?
About Safeta Sehovic 609 Articles
Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well. Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help. Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times. Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.